Čempionų lygos pusfinalis: "Atletico" sutvarkė reikalus Londone (VIDEO) © Eurofootball.lt
Antradienio vakare UEFA Čempionų lygoje buvo sužaistos atsakomosios pusfinalio rungtynės, kuriose paaiškėjo antrasis finalininkas

"Stamford Bridge" stadione ginklus tarpusavyje surėmė Londono "Chelsea" ir Madrido "Atletico" klubai. Po permainingos kovos svečiai iš Ispanijos rezultatu 1-3 nugalėjo "mėlynuosius" ir antrą kartą klubo istorijoje pateko į finalą.

Pirmasis susitikimas "Vicente Calderon" stadione tarp šių komandų baigėsi nulinėmis lygiosiomis, todėl bent vienas įvartis reiškė, kad pratęsimo Londone nebus.

Galingai rungtynes pradėję Jose Mourinho auklėtiniai į priekį įsiveržė 36-ąją minutę, kuomet po tikslaus Cezaro Azpilicueta perdavimo puikų įvartį pelnė Fernando Torresas.

Tačiau "Rojiblancos" nepalūžo ir pirmojo kėlinio pabaigoje svarbų įvartį į šeimininkų vartus pasiuntė Adrianas.

Antrajame kėlinyje "Chelsea" turėjo progų pasižymėti, tačiau 60-ąją minutę teisėjo sprendimas galutinai sužlugdė "aristokratus", kuomet buvo paskirtas 11 metrų baudinys. Jį sėkmingai realizavo ir į priekį "Atletico" išvedė Diego Costa.

Galutinį tašką šiame susitikime padėjo Arda Turanas, kuris pasižymėjo 72-ąją minutę.

"Atletico" ekipa Lisabonoje įvyksiančiame Čempionų lygos finale grumsis ne su kuo kitu, o su Madrido "Real" klubu. Šiame turnyre taip bus istorinės rungtynės, nes nei karto to pačio miesto komandos nebuvo susitikusios finale.

Dėl prestižinės Europos taurės du nesutaikomi Madrido klubai kausis gegužės 24-ąją dieną.

Startinės sudėtys:

"Chelsea":Schwarzer, Ivanovič, Cole, Luiz, Cahill, Terry, Azpilicueta, Ramires, Hazard, Willian, Torres.

"Atletico":Courtois, Godin, Filipe Luís, Juanfran, Miranda, Mario Suarez, Tiago, Koke, Arda Turan, Adrian Lopez, Diego Costa.

Londono "Chelsea" 1 - 3 Madrido "Atletico"
(Pirmas mačas 0-0, galutinis rezultatas 1-3)
36' [1 - 0] F.Torres
44' [1 - 1] Adrian
60' [1 - 2] D.Costa (11m. baudinys)
72' [1 - 3] A.Turan