C.Ronaldo: atėjo metas "Real" komandai tapti geriausia Europoje © Eurofootball.lt
Cristiano Ronaldo džiūgavo po triuškinamos pergalės prieš Miuncheno "Bayern" ir tvirtino, kad atėjo metas Madrido "Real" klubui tapti geriausia komanda Europoje.

Vakar karališkasis klubas pasityčiojo iš bavarų, kuriuos atsakomajame pusfinalio mače sutriuškino rezultatu 4-0, į finalą žengė bendru rezultatu 5-0.

"Mes nusipelnėme būti finale. Klubas ir jo kolektyvas nusipelno būti pasveikinti, nes mes žaidėme labai gerai. Dabar ketina mėgautis patekimu į finalą ir jame triumfuoti", - UEFA svetainei sakė portugalas.

"Mes turime parodyti, kad ant žalios vejos esame favoritai. Žinoma, visos komandos turi vienodos šansus nugalėti, tačiau esame pasirengę įrodyti, kad esame geriausias klubas Europoje.

Kaip jau sakiau Čempionų lygos pradžioje, mes turime žengti žingsnį po žingsnio, nes finale laukia stiprus varžovas. Man nerūpi kuri komanda pateks į finalą, žaisime mano tėvynėje ir noriu laimėti Čempionų lygą", - pridūrė rekordininkas C.Ronaldo.

Šiandien paaiškės antrasis finalininkas, o juo pretenduoja tapti Londono "Chelsea" arba Madrido "Altetico". Senojo žemyno turnyro finalas gegužės 24 dieną įvyks Lisabonoje.