C.Ancelotti: "Sužaidėme idealias rungtynes" © Eurofootball.lt
Po pergalės UEFA Čempionų lygos pusfinalyje bendru rezultatu 5:0 prieš Miuncheno „Bayern“ futbolininkus Madrido „Real“ treneris Carlo Ancelotti gyrė savo žaidėjus, tačiau pergalę jam kiek apkartino Xabi Alonso diskvalifikacija finalui.

„Mes sužaidėme idealias rungtynes, ypač esu patenkintas pirmuoju kėliniu, nes jame puikiai gynėmės ir puikiai išnaudojome šansus greitoms atakoms. esame labai laimingi, nes įveikėme komandą, kuri pernai buvo čempionė“, – po pergalės kalbėjo C.Ancelotti.

Treneris iš Italijos ypač gyrė savo atakuojančių žaidėjų trio, tačiau pergalę jam kiek apkartino saugo Xabi Alonso geltona kortelė. Dėl jos ilgametis „Real“ žaidėjas turės praleisti Čempionų lygos finalą.

„Garethas Bale'as, Cristiano Ronaldo ir Karimas Benzema šiąnakt aukojosi dėl savo komandos. Klubo prezidentas Florentino Perezas yra labai laimingas ir žaidėjams perdavė sveikinimus. Mes liūdime tik dėl Xabi, manau, kad geltonos kortelės jis nenusipelnė. Jis labai mums svarbus ir finale Xabi trūks“, – teigė C.Ancelotti.