P.Pogba nėra tikras dėl savo ateities "Juventus" ekipoje © Eurofootball.lt
Iki 2015-ųjų vasaros sutartį su daugkartinių Italijos čempionų klubu turintis prancūzas artimiausiu metu turės apsispręsti dėl savo ateities.

Vienu talentingiausiu planetos žaidėju domisi visa eilė klubų, tačiau „Juventus“ nenori lengvai paleisti savo jaunosios žvaigždės.

„Su niekuo nekalbėjau apie naują kontraktą su „Juventus“ ar galimybes žaidėjų rinkoje, – teigė prancūzas. – Mano visas dėmesys sutelktas į žaidimą ir kovą dėl klubui istorinio trečiojo „Scudetto“. Nepamirškite ir Europos lygos. Du trofėjai būtų kažkas neįtikėtino, todėl dabar mano vienintelis noras – kurti istoriją“.

„Galiu tik pasikartoti – džiaugiuosi, jog manimi domisi elitiniai klubai, tačiau šiandien mano mintyse yra tik „Juvė“ ir daugiau niekas. Sirgaliai manęs prašo pasilikti? Jie yra nuostabūs ir visada palaikantys“.

Praėjusį šeštadienį P. Pogba įvartis išpėšė „Juventus“ pergalę 1:0 mače su „Bologna“, tačiau, prancūzo teigimu, jam svarbiausia komandos gerovė, o ne asmeninė statistika.

„Tai, žinoma, labai svarbu, tačiau tik todėl, jog iškovojome tris taškus. Čia, „Juventus“ klube, aukščiau visko yra komanda, o ne individualybės. „Scudetto“ jau ranka pasiekiamas, tačiau dar nevalia atsipalaiduoti“, – pažymėjo 21 metų futbolininkas.

P. Pogba interviu metu prasitarė, jog sprendimui palikti „Manchester United“ klubą ir persikelti į Turiną daugiausiai įtakos turėjo „Juventus“ pergalių kalvis Antonio Conte.

„Palaikome gerus santykius ir būtent po pokalbio su Conte nusprendžiau užsivilkti šiuos marškinėlius. Patirtį kaupiau visur, kur žaidžiau – pradėjau „Le Havre“, tuomet persikėliau į Mančesterį, o dabar toliau tobulėju Turine. Mano kelias nebuvo rožėmis klotas, tačiau sekdamas tokių žaidėjų, kaip Vieira, Buffonas ir Pirlo pėdomis noriu pasiekti viršūnę“, – dėstė P. Pogba.