J.Mourinho tiki komandos galimybėmis atsakomajame mače prieš PSG © Eurofootball.lt
Londono "Chelsea" klubo strategas Jose Mourinho įsitikinęs, kad komanda gali patekti į UEFA Čempionų lygos pusfinalį.

Turnyro ketvirtfinalio pirmajame mače Anglijos sostinės ekipa Paryžiuje rezultatu 3 - 1 nusileido "Paris St.Germain" futbolininkams ir atsidūrė ties iškritimo riba.

Laurento Blanco treniruojama ekipa į Londoną atvyko be komandos lyderio Zlatano Ibrahimovičiaus, o "Chelsea" treniruojantis J.Mourinho sieks šią varžovų nesėkmę išnaudoti.

"Jeigu klausiate, ar mes laimėsime šį mačą, nuoširdžiai manau, kad taip. Ir po dviejų mačų būsime įmušę daugiau įvarčių".

"Su kitokiu nusiteikimu negalima ruoštis rungtynėms. Įmušime daugiau įvarčių, o galutinis rezultatas gali būti 4-3 ar 5-4", - savo komandos jėgomis pasitikėjimą išreiškė portugalas.

"Aš tikiu ir mano žaidėjai tiki, o tai yra svarbiausias dalykas".

"Futbolininkai turi pademonstruoti aukštą lygį, tikėjimą savimi ir ambicijas. Turime pasimėgauti tokia rizika. Mes žinome, jog galime iškristi, tačiau neturime, ko prarasti".

"Tačiau prieš rungtynes turime šansų žengti į pusfinalį. Jeigu mes laimėsime, PSG klubui tai bus didelė nesėkmė. Tačiau jei iškrisime, žmonės nė kiek nesistebės", - kalbėjo 51-erių strategas.