J.Kloppas piktinosi dėl neišnaudotų progų ir veiksmų gynyboje © Eurofootball.lt
Kol Carlo Ancelotti tiesiog negalėjo skųstis savo auklėtinių žaidimu, Jurgenas Kloppas vis dairėsi į pasibaigusias rungtynes ir susikurtas progas, nevirtusias įvarčiais. Trečiadienį Čempionų lygos ketvirtfinalio pirmosiose rungtynėse Madride „Real“ 3:0 sutriuškino Dortmundo „Borussia“ ekipą ir žengė rimtą žingsnį pusfinalio link.

Vokiečių klubo treneris Jurgenas Kloppas mano, kad jo komanda per lengvai leido „Real“ iškovoti patogią pergalę.

„Mes du įvarčius praktiškai patys jiems ir sukūrėme. Pirmąjį įvartį galima skaityti jiems, nes tai buvo puikiai suorganizuota ir užbaigta ataka, tačiau kiti du krito per lengvai, - sakė pernai į finalą savo ekipą atvairavęs specialistas. - Nesigynėme taip, kaip planavome. Varžovams suteikėme per daug erdvės. Tačiau turime suprasti ir tai, kad žaidėme su viena geriausių komandų pasaulyje.“

Labiausiai strategą skaudino tai, kad komandai niekaip nepavyko išnaudoti progų, nors „Borussia“ sirgaliai ne kartą aikčiojo, priekyje matydami puolėjų darbą.

„Turėjome daug progų iki pat finalinio švilpuko. Įvartis būtų labai padėjęs, nes namuose laimėti 2:0 yra įmanoma, o mušti daugiau – jau sudėtingiau. Mums pritrūko to paskutinio prisilietimo, nes sukūrėme daug greitų atakų, bet arba jos neištęsdavome, arba netiksliai nukreipdavome. Tad jeigu iškrisime, negalėsime sakyti, kad tik dėl to, jog prastai gynėmės“, - sakė J.Kloppas.