PSG palaužė "Chelsea", "Real" skaudžiai atkeršijo "Borussia" ekipai (VIDEO) © Eurofootball.lt
Trečiadienio vakarą UEFA Čempionų lygoje sužaistos dar dvejos ketvirtfinalio rungtynės, kuriose pergales šventė šeimininkai.

Paryžiuje susitiko vietos "Saint-Germain" prieš Londono "Chelsea". Atkaklioje kovoje nugalėtojais tapo Laurento Blanco auklėtiniai, kurie svečius kiek netikėtai įveikė rezultatu 3-1.

Šeimininkai savo žiūrovus iš sėdimų vietų privertė pakilti jau 4-ąją minutę, kuomet rungtynių pradžioje PSG į priekį išvedė Ezequielis Lavezzi.

Tačiau varžovams iš Londono pavyko atsitiesi ir 27-ąją minutę rezultatas tapo lygus. Oscarui pavyko įtikinti teisėją skirti 11 metrų baudinį, o jį sėkmingai realizavo Edenas Hazardas.

Antrajame kėlinyje kova prasidėjo iš naujo. 61-ąją minutę apmaudžiai į savus vartus įsimušė atraminio saugo pozicijoje žaidęs Davidas Luizas, o lemiamą tašką šiame susitikime padėjo per pridėtą laiką pasižymėjęs Javieras Pastore.

Kitose rungtynėse Madrido "Real" saldžiai atkeršijo už praėjusį sezoną Dortmundo "Borussia" klubui, kurį "Santiago Bernabeu" stadione sutriuškino rezultatu 3-0.

Madride taip pat krito greitas įvartis. Jau 3-ąją minutę Garethas Bale'as po tikslaus Danielio Carvajalio perdavimo nuginklavo varžovų vartininką.

Po įvarčio "baltieji" neatsipalaidavo ir pirmojo kėlinio viduryje rezultatą padvigubino saugas Isco.

57-ąją minutę buvo pelnytas paskutinis įvartis, kurį pelnė Lionelio Messi rekordą pakartojąs Cristiano Ronaldo. Portugalo sąskaitoje - jau 14 tikslių smūgiu šiame Čempionų lygos sezone.

Atsakomieji mačai tarp šių keturių komandų įvyks antradienį, o pralaimėję klubai turės galimybę atsigriebti namuose.

Rezultatai:

"Real Madrid" 3 - 0 "Borussia"
3' [1 - 0] G.Bale
27' [2 - 0] Isco
57' [3 - 0] C.Ronaldo



"Paris Saint-Germain" 3 - 1 "Chelsea"
4' [1 - 0] E.Lavezzi
27' [1 - 1] E.Hazard (11m. baudinys)
61' [2 - 1] D.Luiz (į savus vartus)
90' [3 - 1] J.Pastore