M.Pellegrini nekreipia dėmesio į J.Mourinho provokacijas © Eurofootball.lt
"Manchester City" strategas Manuelis Pellegrini pareiškė, kad nekreipia dėmesio į provokuojančius Jose Mourinho pasisakymus.

"Chelsea" strategas po pralaimėjimo "Crystal Palace" ekipai sakė, jog komanda nebeturi galimybių iškovoti Anglijos "Premier" lygos nugalėtojų titulo, nepaisant to, kad "aristokratai" nuo pirmaujančių "Liverpool" futbolininkų atsilieka tik 2 taškais.

Tuo tarpu čilietis įsitikinęs, kad į tokias J.Mourinho kalbas nereiktų kreipti dėmesio.

"Nemanau, kad kitiems strategams tokie minčių žaidimai ką nors reiškia. Ar treneriai, kurie žaidžia tuos žaidimus yra protingesni? Nemanau", - apie portugalo provokacijas prabilo M.Pellegrini.

"Neatsakinėju į tokius pasisakymus, nes nežinau, ką Mourinho turi omenyje. Atsakyti jam nėra mano pareiga. Aš nežinau jo mąstymo būdų", - kalbėjo čilietis.

"Manchester City" ekipa šiuo metu žengia trečioje turnyrinės lentelės vietoje ir nuo pirmaujančių "Liverpool" atsilieka 4 taškais, tačiau yra sužaidusi dvejomis rungtynėmis mažiau nei turnyro lyderiai.

"Mano akimis keturios komandos turi apylygius šansus laimėti lygą. Kitos ekipos gali surinkti 18 taškų, nes turi 6 likusius mačus. Mes turime 8 rungtynes. Turėsime iškovoti tuos taškus. Tai nėra garantuoti šeši taškai, tai dvejos papildomos rungtynės. Tarp šių dalykų yra nemažas skirtumas".

"Ar gailiuosi, kad praradome daug taškų sezono pradžioje? Nemąstau apie tai, šiuo metu tai nėra svarbu. Esame antra komanda pagal surinktus taškus išvykoje. Dabar galime nulemti tik tai, kas bus ateityje", - teigė 60-ies metų specialistas.