B.Rodgersas: Suarezas taps 100 mln. vertės futbolininku © Eurofootball.lt
"Liverpool" ekipos vyriausiasis treneris Brendanas Rodgersas įsitikinęs, kad komandos lyderis Luisas Suarezas netrukus bus vertas 100 mln. eurų.

27-erių metų L.Suarezas šį sezoną "Premier" lygoje per 26 sužaistus mačus yra įmušęs 28 įvarčius ir yra rezultatyviausias pirmenybių futbolininkas.

Klubo strategas teigia, kad urugvajiečio parduoti nesiruošia, tačiau mano, kad futbolininkas siekia Lionelio Messi ir Cristiano Ronaldo lygį.

"Jis neabejotinai artėja prie ribos, kai bus vertas 100 mln. vertės futbolininku", - pagyras komandos atakų lyderiui žarstė treneris.

"Jeigu pažiūrėtume į geriausius pasaulio futbolininkus Lionelį Messį ir Cristiano Ronaldo - tuos, kurie geriausiais laikomi jau 5-6 metus, pamatytume, kad L.Suarezas yra arti to lygio".

"Luisas neabejotinai artėja prie to. Jis nuolat sunkiai dirba ir matome, kad tampa vis labiau subrendusiu futbolininku. Jis yra pasaulinės klasės žaidėjas", - kalbėjo B.Rodgersas.

Į "raudonųjų" ekipą L.Suarezas atvyko 2011 m. žiemą. Tuomet iš "Ajax" persikėlęs puolėjas "Liverpool" klubui kainavo 26,5 mln. eurų.