"El Clasico" dvikovoje - kortelių šou, įvarčių fiesta ir "Barcos" pergalė (VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienį Ispanijoje įvyko keturi XXIX-ojo turo "Primera" čempionato susitikimai.

Įdomiausia dvikova įvyko "Santiago Bernabeu" stadione, kuriame susitiko Madrido "Real" futbolininkai prieš "Barcelona". Rezultatyviose rungtynėse rezultatu 4-3 triumfavo Gerardo Martino auklėtiniai.

Pirmajame kėlinyje netrūko įvarčių. Jau 7-ąją minutę Andresas Iniesta išvedė svečius į priekį, o "Real" žaidimas kėlinio pradžioje buvo itin blankus.

Tačiau "karališkasis" klubas nepasidavė ir po 13 minučių rezultatą išlygino Karimas Benzema. Tas pats prancūzas visai netrukus dar kartą nuginklavo Victorą Valdesą ir išvedė "baltuosius" į priekį.

Besibaigiant pirmajam kėliniui "Barcai" vis dėlto pavyko išlyginti rezultatą. Lionelis Messi pasinaudojęs sumaištimi "Real" gynyboje pelnė savo pirmąjį susitikimo įvartį.

Antrajame kėlinyje netrūko dramų. 55-ąją minutę į "Barcos" vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kurį sėkmingai realizavo Cristiano Ronaldo.

Geltonių kortelių negailėjęs teisėjas 63-ąją minutę nusprendė "Real" gynėją Sergio Ramosą nubausti raudona kortele. Ispanas baudos aikštelėje bandė apsiginti prieš Neymarą, o šis išprovokavo abejotiną 11 metrų baudinį.

L.Messi galingu smūgiu realizavo baudinį. 10-yje likę žaisti Ispanijos vicečempionai pajuto didelį spaudimą iš varžovų pusės ir 84-ąją minutę prie Diego Lopezo vartų buvo paskirtas jau trečiasis šiame susitikime 11 metrų baudinys.

L.Messi tapo pergalingo įvarčio autoriumi, o "Barcelona" įsirašė tris taškus į savo sąskaitą.

Kitose rungtynėse Madrido "Atletico" nugalėjo Sevilijos "Real Betis" ir pakilo į pirmąją vietą. "Real" turi taip pat 70 taškų, o "Barca" - 69.

Rezultatai / Lentelė / Video:





"Real" 3 - 4 "Barcelona"