Nuostabus G.Sigurdssono smūgis mačo pabaigoje lėmė "Tottenham" pergalę (VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienį Anglijoje buvo sužaistos dvejos paskutinės XXXI-ojo turo "Premier" lygos rungtynės.

"White Hart Lane" stadione Londono "Tottenham" susitiko su "Southampton" vienuolike. Dramatišką pergalę rungtynių pabaigoje iškovojo Timo Sherwoodo auklėtiniai.

Svečiai iš Southamptono nesužaidus nė puse valandos jau turėjo įgiję dviejų įvarčių pranašumą. Pirmasis komandą į priekį išvedė Jay'us Rodriguezas, o 28-ąją minutę Adamas Lallana dar kartą privertė varžovų vartininką kamuolį trauktis iš vartų tinklo.

"Tottenham" klubo susirinkę palaikyti sirgaliai ilgai nebuvo nusiminę. Jau 31-ąją minutę rezultatą sušvelnino Christianas Eriksenas.

Į aikštę antrajame kėlinyje Londono miesto futbolininkai įžengė trokšdami antro įvarčio, o jo laukti ilgai nereikėjo. Vos prasidėjus kėliniui rezultatą po tikslaus Roberto Soldado perdavimo išlygino C.Eriksenas.

Per likusį laiką Anglijos sostinės ekipa ir toliau spaudė savo varžovus. Per pridėtą teisėjo laiką Gylfi Sigurdssonas pelnė pergalingą įvartį, kuris stadionui suteikė itin audringų emocijų.

"Tottenham" ekipa po šios pergalės į savo sąskaitą įsirašė tris taškus ir pakilo į penktąją vietą turnyrinėje lentelėje.

Kitose rungtynėse "Aston Villa" savo žiūrovų akivaizdoje patyrė triuškinamą pralaimėjimą rezultatu 1-4 prieš "Stoke City" vienuolikę.

Rezultatai / Lentelė / Video:





"Tottenham" 3 - 2 "Southamton"



"Aston Villa" 1 - 4 "Stoke City"