A.Zubizarreta: silpnų varžovų nebėra, o "Atletico" - vieni stipriausių © Eurofootball.lt
Po Čempionų lygos ketvirtfinalio burtų traukimo ceremonijos apie būsimą dvikovą su žurnalistais savo pastebėjimus išsakė "Barcelona" sporto direktorius Andoni Zubizarreta.

Kaip žinia, Katalonijos klubo laukia dviejų mačų akistata su Madrido "Atletico". Su šia komanda taip pat dar teks žaisti paskutiniajame Ispanijos čempionato ture.

"Būsimieji mūsų varžovai tapo viena stipriausių ekipų Europoje. Kita vertus, dabar jau nebėra skirtumo, kas bus varžovu atkrintamosiose varžybose. Čia nebėra silpnų klubų. Aštuntfinalyje teko žaisti su "Manchester City" - komanda, kurios daugelis nenorėjo ir privengė. Sugebėjome juos įveikti, tad ir dabar padarysime viską, kad patektumėme į kitą etapą", - sakė vienas iš "Barcelona" vadovų.

Anot basko, dabar, kai iki sezono pabaigos liko du mėnesiai, paaiškės, kaip komanda sugebės sužaisti likusių lemiamų rungtynių maratoną.

"Dar nežinau, kaip Čempionų lygos rungtynes įtakos šio savaitgalio mačas su Madrido "Real", tačiau dabar matau, kad futbolininkų veidai dega noru kovoti ir jie yra patenkinti", - tvirtino A. Zubizarreta.