T.Sherwoodas nežada palikti "Tottenham" klubo © Eurofootball.lt
Londono "Tottenham" klubo strategas Timas Sherwoodas tikisi likti prie komandos vairo ir kitą sezoną.

Lažybų bendrovės kaip pagrindinį kandidatą kitą sezoną treniruoti Londono klubą įvardina Olandijos rinktinės strategą Louisą Van Gaalą, tačiau prieš UEFA Europos lygos aštuntfinalio atsakomuosius susitikimus T.Sherwoodas pareiškė, kad nežada palikti "Spurs" ekipos.

"Manęs to klausinėja dažnai, žinoma, kad jis nori dirbti Anglijoje. Tai geras treneris, todėl tokią galimybę jis gaus".

Paklaustas apie gandus, siejančius "Tottenam" ekipą su Dnipropetrovsko "Dnipro" klubo saugu Yevhenu Konoplyanka, treneris atsakė, kad nieko konkretaus šiuo metu nevyksta.

"Daug kalbama apie Konoplyanką, tačiau šiuo metu nėra nieko konkretaus. Prieš įsigydami futbolininkus, turime stebėti juos ilgesnį laiką. Be abejo, pirksime naujų žaidėjų, tačiau be mano žinios niekas neatvyks. Kitaip ir būti negali", - kalbėjo T.Sherwoodas.

"Su žaidėjais dirba treneris, todėl užduotis jam lengvesnė, jeigu komandoje yra stratego pageidaujami futbolininkai. Kitu treneris visada turės pasiteisinimą, kad komandą komplektavo ne jis".

"Aš žinau, kokių futbolininkų man reikia, kad komanda sustiprėtų ir eitų į priekį".

"Tai ne vien nuo manęs priklauso, tačiau manau, kad liksiu čia ir kitą sezoną. Futbolininkai žaidžia už savo ateitį klube", - tikino 45-erių treneris.