"Man Utd" gynėjas P.Evra: turime parodyti savo charakterį © Eurofootball.lt
"Manchester United" ilgametis gynėjas Patrice'as Evra prieš lemiamas UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynes siekė nuteikti komandą ir žaidėjus ragino nepasiduoti.

Mančesteryje šiandien vakare Davido Moyeso auklėtiniai stos į kovą, kurioje susitinka su Pirėjo "Olympiacos". Pirmajame mače Graikijos čempionai šventė pergalę rezultatu 2-0, todėl "Man Utd" futbolininkai privalo pelnyti mažiausiai du įvarčius.

"Nenoriu pasakyti, kad mes nugalėsime varžovus ir pateksime į kitą etapą, tačiau galiu pažadėti, jog mes kovosime ir gerbsime marškinėlius, kuriuos vilkėsime. Esu įsitikinęs, kad sirgaliai mumis didžiuosius po mačo", - pareiškė P.Evra.

"Tai sudėtinga akimirka ir naujas iššūkis mums, nes niekada nebuvome tokioje situacijoje. Mes visada būdavome "Premier" lygoje viršūnėje, laimėdavome daug rungtynių ir kovojome dėl Čempionų lygos titulo.

"Dabar yra sunku visai komandai, tačiau privalome parodyti savo charakterį ir asmenybę. Manau, kad kiekvienas "Man Utd" žaidėjus nori kovoti už šį klubą", - drąsino 32 metų prancūzas.