Žvilgsnis į Olandijos "Eredivisie" lygą: "Ajax" artėja link 33 titulo (lentelė) © Eurofootball.lt
Likus aštuoniems turams iki sezono pabaigos portalas [link="http://www.eurofootball.lt"]"EuroFootball.lt"[/link] užmetė akį į Olandijos "Eredivisie" pirmenybių turnyrinę situaciją.

Kaip jau ir įprasta Amsterdamo "Ajax" žengia lyderio pozicijoje. UEFA Europos lygoje fiasko patyrusi olandų ekipa savo sąskaitoje turi 57 taškus, o už nugaros jiems alsuoja "Twente" ir "Vitesse". Abu klubai turi iškovoję 49 taškus.

Praėjusiais metais ilgą laiką "Twente" žengė pirmoje vietoje, tačiau jie neišlaikė lyderio tempo ir galutinėje turnyrinės lentelės vietoje liko tik šeštoje vietoje.

Tuo tarpu Olandijos vicečempionai Eindhoveno PSV rikiuojasi tik penktoje pozicijoje, o vienu laipteliu aukščiau yra "Roterdamo "Feyenoord".

Pasitraukimas iš stipriausios šalies futbolo lygos labiausiai kol kas gąsdina "Roda", NEC ir "Waalwijk" klubų futbolininkus.

Rezultatyviausių žaidėjų sąraše pirmauja islandas Alfreo Finnbogasonas (22 įvarčiai), tačiau jam ypač ant kulnų lipa Graziano Pelle, kurio sąskaitoje 20 tikslių smūgių į varžovų vartus.

Rezultatai / Lentelė: