A.Wengeras: "Bayern" vienuolikė yra mažiau pavojinga nei "Real" © Eurofootball.lt
Londono "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras teigia, kad šiuo metu Miuncheno "Bayern" komanda nėra numeris vienas pasaulyje, o už juos pavojingiau atrodo Madrido "Real" ekipa.

Prancūzas "karališkąjį" klubą mato, kaip pagrindinį pretendentą šį sezoną laimėti UEFA Čempionų lygą, nors bavarai ir toliau iš po savo kojų šluoja visus varžovus.

Senojo žemyno turnyre A.Wengeras jau sykį krito prieš "Bayern". Aštuntfinalyje "Arsenal" turėjo pripažinti vokiečių pranašumą ir vargu, ar atsakomajame mače jiems pavyks reabilituotis.

"Pernai nuostabią formą demonstravo du pagrindiniai bavarų žaidėjai - Franckas Ribery ir Arjenas Robbenas. Jų puolimas tikrai buvo galingas.

Šiais metais jie ne ką silpnesni, tačiau manau, kad jie šiuo metu yra mažiau pavojingi. Prieš juos ilgą laiką žaidėme 10-yje ir pralaimėjimo rezultatu 0-2, o tai tikrai nėra įspūdinga", - pasakojo A.Wengeras.

Ir taip pat 64 metų strategas pridūrė: "Dabar Madrido "Real" yra geriausios sportinės formos. Man atrodo, kad ši komanda yra geriausiai subalansuota."

Verta priminti, kad Ispanijos vicečempionai praėjusią savaitę Čempionų lygoje Gelzenkircheno "Schalke" sutriuškino rezultatu 1-6.