G.Martino: dabar yra tinkamas metas pradėti kovas Čempionų lygoje © Eurofootball.lt
Po įspūdingos pergalės prieš Madrido "Rayo Vallecano" surengtoje spaudos konferencijoje Katalonijos ekipos strategas pasidžiaugė savo auklėtinių sportine forma.

Gimtajame Camp Nou stadione žaidusi "Barcelona" nušlavė varžovus rezultatu 6:0 ir pakilios nuotaikos ruošiasi vėl prasidedančioms Čempionų lygos kovoms.

"Visada smagu, kai pavyksta anksti pelnyti įvartį. Tuomet lengviau kontroliuoti rungtynių eigą ir tai šįkart mums pavyko. Manau, kad pradžiuginome mūsų sirgalius ir kitą kartą jų stadione bus bent dvidešimčia tūkstančių daugiau", - pažymėjo Gerardo Martino, omenyje turėdamas "Barcelona" rungtynes Karaliaus taurės turnyre, kurias stebėjo pustuštės Camp Nou tribūnos.

Vis tik Katalonijos ekipos strategas nebuvo linkęs sureikšminti triuškinančios pergalės prieš Ispanijos pirmenybių autsaiderius ir mieliau kalbėjo apie būsimas rungtynes.

"Dabar išties yra tinkamas metas pabandyti patekti į Čempionų lygos ketvirtfinalį. Daugelis mano auklėtinių įgavo labai gerą sportinę formą, o rungtynėse su "Manchester City" daugiau progų turės tie, kurie ilgiau valdys kamuolį", - svarstė argentinietis.

Beje, kiek anksčiau G. Martino yra pareiškęs, jog "Barcelona" žaidėjai nebebus taip aktyviai rotuojami, kaip tai buvo daryta nuo sezono pradžios.

"Jei tęsčiau dažną rotaciją, futbolininkai būtų pasiruošę pasaulio čempionatui, o ne svarbiausiems mačams klube", - pažymėjo Katalonijos ekipos vairininkas.