Apie prarastą L.Messi aistrą futbolui leptelėjęs A.Cappa gavo atkirtį © Eurofootball.lt
Argentinietis Angelis Cappa priverstas kęsti kandžias žurnalistų pastabas už savo pasakytus žodžius, jog Lionelis Messi neva prarado aistrą futbolui ir aikštėje atrodo abejingas.

Buvęs "Barcelona" ir Madrido "Real" vyriausiųjų trenerių asistentas A. Cappa vasario pradžioje pareiškė, jog dabartinis Katalonijos ekipos lyderis aikštėje nėra toks laimingas, kokiu buvo anksčiau.

"Lioneliui trūksta aistros ir meilės futbolui. Jis talentingas ir geras žaidėjas, tačiau atrodo, jog "santuoka" su futbolu jam paprasčiausiai atsibodo. Jis nebesimėgauja žaidimo taip, kaip tai darydavo prieš trejus ar ketverius metus. Jei nori futbolą žaisti labai gerai, aistra yra būtina", - po "Barcelona" pralaimėjimo "Valencia" komandai į išvedžiojimus leidosi A. Cappa.

Tokius futbolo stratego žodžius kaipmat pasigavo daugelis sporto žiniasklaidos leidinių bei interneto portalų.

Pats L. Messi niekaip nekomentavo kritiško savo tautiečio atsiliepimo, tačiau netrukus pateikė atsakymą futbolo aikštėje.

Ispanijos čempionato rungtynėse Sevilijoje "Barcelona" puolėjas pliaupiant liūčiai į varžovų vartus pasiuntė du puikius įvarčius ir kaipmat užtildė visus savo kritikus. Įvartį L. Messi įmušė ir po to žaistame Karaliaus taurės mače su San Sebastiano "Real Sociedad".

Penktadienį A. Cappa jau skundėsi Ispanijos žurnalistams, kad Argentinoje yra puolamas vietinės žiniasklaidos atstovų.

"Vienoje televizijos laidoje mane užgauliojo dėl žodžių, kuriuos pasakiau apie L. Messi. Kai kurie kolegos man patarė nekalbėti nesąmonių ir patylėti, nes, pasak jų, dėl tokių kalbų L. Messi gali atsisakyti žaisti Argentinos nacionalinėje rinktinėje", - radijo stoties "Onda Cero" eteryje teisinosi buvęs treneris.

Argentinietį sukritikavo ir portalo ESPN apžvalgininkas Grahamas Hunteris.

"Tai vienas labiausiai nevykusių pasisakymų, kuriuos man yra tekę girdėti. Galima bandyti tvirtinti, kad Cristiano Ronaldo geriau žaidė 2013-aisiais, galima prisiminti "Auksinio kamuolio" balsavimo rezultatus, L. Messi patirtas traumas. Pats L. Messi veikiausiai norėtų, jog nebūtų spekuliuojama kalbomis apie jo įtaką renkantis "Barcos" trenerį, kad nebūtų įvykusi institucinė krizė klube, kuomet teko iš pareigų trauktis ekipos prezidentui, kad nebūtų kalbama apie Neymaro kainą ir jo transfero peripetijas. Visi šie dalykai gula ant žaidėjų pečių. Na, ką padarysi. Tačiau tvirtinti, jog L. Messi "susipyko" su kamuoliu ir prarado norą būti futbolo įvykių centre, gali tik visiškas trumparegis arba tiesiog klaidingos informacijos prisirinkęs piktavalis", - be užuolankų kirto apžvalgininkas.