Futbolininkai, kurie negalės žaisti Čempionų lygos aštuntfinalyje © Eurofootball.lt
Jau kitą savaitę futbolo aistruoliai ir vėl galės mėgautis Senojo Žemyno turnyro aštuntfinalio rungtynėmis.

Dvi savaites iš eilės UEFA Čempionų lygoje bus žaidžiamos pirmosios aštuntfinalio rungtynes, tačiau jas privalės praleisti nemažai futbolininkų.

"Manchester City" - "Barcelona"


Pirmasis mačas įvyks Anglijoje, tačiau "miestiečiams" šiame susitikime negalės padėti ekipos lyderis Sergio Aguero ir saugas Fernandinho. Tuo tarpu Jamesas Milneris mačą praleis dėl geltonų kortelių limito.

"Barcos" gretose tikrai nežais pagrindinės sudėties gynėjas Carlesas Puyolis, o tuo tarpu Neymaras veikiausiai jau galės padėti katalonams Mančesteryje.

"Bayer" - "Paris Saint-Germain"


Lėverkuzeno komanda prieš Prancūzijos čempionus turės verstis be perspektyvaus saugo Emre Cano, kuris grupių etape užsidirbo tris geltonas korteles, taip pat nežais Robbie Kruse'as ir yra abejojama dėl Stefano Reinartzo.

PSG treneris Laurentas Blancas bus priverstas į aikštę neleisti Edinsono Cavani bei krašto gynėjo Christophe'o Jalleto.

"Milan" - "Atletico Madrid"


Madų sostinės ekipoje yra suspenduotų žaidėjų. Tai - Riccardo Montolivo ir Sulley Muntari. Dėl traumų negalės žaisti Robinho ir Stephanas El Shaarawy, o Keisuke Honda šiame turnyre nedalyvaus, nes šį sezoną dar atstovaudamas Maskvos CSKA vienuolikei baigė pasirodymą grupių etape.

Diego Simeone vadovaujamoje ekipoje nepamatysime gynėjo Javiero Manquillo, Tiago Mendeso, Felipe Kasmirski ir Thibauto Courtoiso, tačiau į rikiuotę sugrįžo puolėjas Davidas Villa.

"Arsenal" - "Bayern"


Anglijos "Premier" lygoje antroje vietoje žygiuojanti Londono "Arsenal" ekipa versis be naujoko Kimo Kallstromo, Theo Walcotto, Abou Diaby, Thomaso Vermaeleno ir Aarono Ramsey. Saugas Mikelis Arteta komandai negalės padėti dėl raudonos kortelės, kurią užsidirbo prieš "Napoli".

Tuo tarpu šio turnyro nugalėtojai išvengė didesnių praradimų. Bavarams bent jau pirmose aštuntfinalio rungtynėse nepadės Franckas Ribery ir taip pat ilgalaikę traumą besigydantis Holgeris Badstuberis.

"Zenit" - "Borussia"


Sankt Peterburgo klubas gali džiaugtis tuo, kad traumą patyrusių žaidėjų neturi, todėl jie prieš Vokietijos vicečempionus galės žaisti stipriausia sudėtimi.

Tačiau Jurgeno Kloppo vadovaujama ekipa tuo džiaugtis negali, nes traumas gydosi Jakubas Blaszczykowskis, Matsas Hummelsas, Nevenas Subotičius, Marco Reusas, Svenas Benderis ir Ilkay'us Gundoganas.

"Olympiakos" - "Manchester United"


Graikai, atrodo, kad prieš "Premier" lygos čempionus galės žaisti taip pat stipriausia sudėtimi. Akistatoje neišvysime žiemą komandą palikusio Kosto Mitroglou bei veikiausiai Dimitroso Siovaso, kuris nespėjo linai išgyti po traumos.

"Man Utd" kariaunai padėti negalės Nani ir su Londono "Chelsea" šį sezoną šiame turnyre dalyvavęs Juanas Mata. Manoma, kad "raudoniesiems velniams" galės padėti Marouane Fellaini, Jonny Evansas ir Philas Jonesas.

"Galatasaray" - "Chelsea"


Stambulo "Galatasaray" gretose tikrai neišvysime puolėjo Aydino Yilmazo. Susitikimą gali praleisti ir patyręs gynėjas Gokhanas Zanas, nors dėl šio žaidėjo vis dar neaišku.

Jose Mourinho prieš turkus negalės žaisti pilna sudėtimi. Saugas Marco van Ginkelis ir Fernando Torresas sveiksta po traumų, o naujieji pirkiniai Nemanja Matičius bei Mohamedas Salah "mėlyniesiems" neatstovaus dėl to, nes šį sezoną rungtyniavo klubuose, kurie taip pat varžėsi Čempionų lygoje.

"Schalke" - "Real Madrid"


Gelzenkircheno vienuolikė prieš šias rungtynes turi nemažai problemų su žaidėjais. Namuose tikrai nežais Janas Kirchhoffas, Benediktas Howedesas, Dennis Aogo, Christianas Fuchsas, Atsuto Achida, Romanas Neustadteris bei Christianas Clemensas.

Tuo tarpu "karališkasis" klubas žais be didesnių problemų. Susitikimą praleis Sergio Ramosas, kuris yra suspenduotas ir visam sezonui iš rikiuotės iškritęs Sami Khedira.