Karaliaus taurės pusfinalyje - įtikinamos "Barcelona" ir "Real" pergalės (VIDEO) © Eurofootball.lt
Trečiadienį Ispanijos Karaliaus taurėje buvo sužaistas dvejos turnyro pusfinalio rungtynės, o vienose jų susitiko praėjusio sezono finalininkai.

"Santiago Bernabeu" tvirtovėje Madrido "Real" susitiko su kita sostinės ekipa Madrido "Atletico". Užtikrintą pergalę rezultatu 3-0 šventė Carlo Ancelotti auklėtiniai.

Nuo pat pirmojo kėlinio dominuoti aikštėje pradėjo Ispanijos vicečempionai, kurie į priekį įsiveržė jau 17-ąją minutę. Tolimą smūgį atliko Pepe, tačiau įvartis buvo užskaitytas Emiliano Insua, nuo kurio kamuolys įskriejo tiesiai į vartus.

Per likusį laiką Diego Simeone auklėtiniai taip ir nesukūrė jokios pavojingos progos, o "baltieji" dar ne kartą pabandė nuginkluoti Thibautą Courtoisą.

Antrasis kėlinys taip pat sėkmingesnis buvo "Real" futbolininkams. Rezultatą 57-ąją minutę padvigubino jaunasis Jese, kuris įvartį pelnė po nuostabaus Angelio Di Maria perdavimo.

Galutinį tašką šiame susitikime padėjo ne kas kitas, o "Atletico" gynėjas Miranda. A.Di Maria taip pat tolimu smūgiu pataikė į varžovą ir taip pelnė paskutinį įvartį.

Rungtynėse netrūko susistumdymo. Keli incidentai įvyko tarp Diego Costos ir Pepe, o taip pat susistumdymo neišvengė ir Sergio Ramosas.

Kitose rungtynėse įtikinamą pergalę rezultatu 2-0 šventė "Barcelona" futbolininkai, kurie "Camp Nou" stadione grūmėsi su San Sebastiano "Real Sociedad"

Įvarčius nugalėtojų gretose pelnė Sergio Busquetsas ir į savus vartus pasižymėjęs Zubikarai. Verta paminėti, kad iš aikštės pirmojo kėlinio pabaigoje buvo pašalintas Inigo Martinezas.

Rezultatai:

"Real Madrid" 3 - 0 "Atletico Madrid"
17' [1 - 0] E.Insua (į savus vartus)
57' [2 - 0] Jese
73' [3 - 0] Miranda (į savus vartus)



"Barcelona" 2 - 0 "Real Sociedad"
44' [1 - 0] S.Busquets
60' [2 - 0] Zubikarai (į savus vartus)

44' I.Martinez ("Real Sociedad") pašalintas iš aikštės