"Atletico" pakilo į pirmąją vietą, "Real" dramatiškai sužaidė lygiosiomis su "Athletic" (VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienį Ispanijoje buvo sužaistos keturios "Primera" čempionato XXII-ojo rungtynės.

Madrido "Atletico savo žiūrovų akivaizdoje nugalėjo San Sebastiano "Real Sociedad" vienuolikę ir turnyrinėje lentelėje pakilo į pirmąją vietą.

Pirmasis šeimininkus į priekį išvedė Davidas Villa, kuris dar 41-ąją minutę privalėjo palikti aikštę. Kol kas nėra žinoma, ar futbolininkas patyrė rimtą traumą.

Kiek vėliau į "Real Sociedad" vartus krito du greiti įvarčiai. 72-ąją minutę pasižymėjo Diego Costa, o vos po dviejų minučių įvartį pelnė Miranda.

Rungtynių pabaigoje Diego Simeone vadovaujama ekipa pelnė paskutinį susitikimo įvartį. 87-ąją minutę pasižymėjo tik penktadienį į Madrido komandą sugrįžęs Diego.

Tuo tarpu Bilbao mieste kitai sostinės ekipai "Real" sekėsi prasčiau. "Ahletic" klubas savo tvirtovėje išplėšė lygiąsias prieš Ispanijos vicečempionus.

Pirmasis įvartis buvo pelnytas 66-ąją minutę, kuomet pasižymėjo Jese, tačiau kiek netrukus įspūdingu smūgiu Diego Lopezą nuginklavo Ibai Gomezas.

Įdomiausias rungtynių epizodas buvo užfiksuotas 76-ąją minutę. Iš aikštės pašalintas buvo Cristiano Ronaldo, kurio elgesys su žaidėju teisėjui pasirodė nežaidybinis ir buvo parodyta raudona kortelė.

Po pergalės "Atletico" pakilo į pirmąją vietą ir nuo "Barcelona" ir Madrido "Real" futbolininkų įgijo 3 taškų pranašumą.

Kitose rungtynėse taip pat pergales iškovojo "Elche" ir Sevilijos "Real Betis".

Rezultatai / Lentelė / Video:





"Atletico" 4 - 0 "Sociedad"



"Elche" 1 - 0 "Almeria"



"Betis" 2 - 0 "Espanyol"



"Athletic Bilbao" 1 - 1 "Real Madrid"