"Liverpool" prarado taškus išvykoje, "Arsenal" grįžta į pirmąją vietą (VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienį Anglijoje buvo sužaistos dvejos "Premier" lygos XXIV-ojo turo rungtynės.

"The Hawthorns" tvirtovėje susigrūmė savo žiūrovų palaikoma "West Brom" prieš "Liverpool". Brendano Rodgerso auklėtiniams nepavyko išsaugoti pirmajame kėlinyje įgyto pranašumo ir mačas baigėsi taikiai, 1-1.

"Raudonieji" į priekį įsiveržė 24-ąją minutę. Po tikslaus Luiso Suarezo perdavimo pasižymėjo puolėjas Danielis Sturridge'as. Daugiau įvarčių per pirmąsias 45 minutes nei į vienus vartus nebuvo pelnyta.

Antrajame kėlinyje svečiai nudžiugino žiūrovus. 67-ąją minutę pasižymėjo Victoras Anichebe, kurio pelnytas įvartis buvo paskutinis, todėl ekipos pasidalino po tašką.

Kiek vėliau Londone vykusiose rungtynėse vietos "Arsenal" iškovojo užtikrintą pergalę prieš "Crystal Palace" ekipą.

Pirmajame kėlinyje "kanonieriams" nesisekė pramušti varžovų gynybos, tačiau iškart po pertraukos po puikaus Santi Cazorlos perdavimo pasižymėjo Alexas-Oxlade'as Chamberlainas.

Kieki vėliau, 73-ąją minutę, po pukaus derinio su Tomašu Rosicky ir Olivier Giroud A.O.Chamberlainas prasiveržė pro visą varžovų gynybą ir užtvirtino šeimininkų pergalę.

Šie trys taškai leido Arsene'o Wengero treniruojamai ekipai sugrįžti į pirmąją turnyrinės lentelės vietą. Ar jie ten liks ir po paskutiniųjų turo rungtynių, paaiškės pirmadienį vakare, kuomet Londono "Chelsea" keliaus į "Etihad" stadioną, kur išbandys jėgas su "Manchester City" futbolininkais.

Rezultatai / Lentelė / Video:





"West Brom" 1 - 1 "Liverpool"



"Arsenal" 2 - 0 "Crystal Palace"