"Man Utd" naujokas J.Mata: malonu atvykti į geriausią ir didžiausią klubą pasaulyje © Eurofootball.lt
"Manchester United" naujokas Juanas Mata yra laimingas, jog persikėlė į Anglijos čempionų gretas, tačiau taip pat negailėjo pagyrų Londono "Chelsea" ekipai.

Penktadienį "raudonieji velniai" pranešė, kad už rekordinę klubui sumą įsigijo Ispanijos rinktinės narį. Saugas Davido Moyeso vadovaujamai komandai kainavo 37,1 milijonus svarų sterlingų.

"Chelsea" klube buvo nuostabu. Tačiau per pastaruosius šešis mėnesius man buvo sunku, nes nežaidžiau tiek, kiek norėjau. Suprantu, kad tai komandinis sportas, todėl gerbiu šią susiklosčiusią situaciją", - "Man Utd" būstinėje kalbėjo J.Mata.

"Esu dėkingas "Chelsea" klubui, prezidentui ir jo gerbėjams. Galimybė rungtyniauti "Manchester United" bus mano naujas karjeros etapas. Tai - dar vienas didis klubas, kuriame aš žaisiu.

"Šioje komandoje yra labai daug aukščiausios klasės žaidėjų. Rooney, Van Persie, Januzajus, Valencia, Chicharito, Welbeckas - visi jie puikūs futbolininkai. Darysiu viską, kad kuo naudingiau prisidėčiau prie komandos rezultatų", - pridūrė 25 metų ispanas.

J.Mata "Chelsea" vienuolikėje rungtyniavo nuo 2011 metų ir sužaidė 135 rungtynes. "Valencia" tuomet saugą "mėlyniesiems" pardavė už 23,5 milijonus svarų sterlingų.