Sausio 26 d. transferai ir gandai: "West Ham" gretas papildė du italai © Eurofootball.lt
Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje EuroFootball.lt tęsia rubriką ir pateikia sausio 26 dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

***

Anglijos spauda rašo, kad Londono "Chelsea" vasarą galiausiai parduos puolėją Romelu Lukaku ir įsigys Paryžiaus "Saint-Germain" narį Edinsoną Cavanį.

***

Jei Wayne'as Rooney nepratęs sutarties, "Manchester United" vis tiek vasarą neparduos Anglijos rinktinės puolėjo.

***

"Sunday People" skelbia, kad Liverpulio "Everton" bandys iš "Valencia" komandos iki sezono pabaigos pasiskolinti saugą Sergio Canalesą.

***

"Manchester United" taip pat įsitraukė į kovą dėl "Saint-Etienne" gynėjo Kurto Zouma įsigijimo. 16 milijonų svarų sterlingų suma vertinamas žaidėjas domina ir "Chelsea".

***

Nepavykus įsigyti Mahamedo Salah, "Liverpool" nenuleidžia rankų ir ketina iš Madrido "Atletico" prisivilioti jaunąjį saugą Saulį Niguezą.

***

Eindhoveno PSV nori įsigyti Londono "Tottenham" saugą Lewisą Holtby, o "Everton" akiratyje yra krašto puolėjas Naceras Chadli.

***

"Everton" gynėjas Johnas Heitinga artimiausiu metu gali atsidurti Stambulo "Galatasaray" klube. Olando sutartis su "irisais" baigsis po šio sezono.

***

"Canal+" informuoja, kad "Manchester City" PSG komandai pateikė 10 milijonų eurų pasiūlymą už saugą Blaisę Matuidį.

***

Anglijos čempionai už "Chelsea" saugą oficialiais duomenimis sumokėjo rekordišką klubui sumą - 37,1 mln. svarų sterlingų.

Įvykę perėjimai:

OFICIALU: "West Ham" savo gretas stiprina italais. Londono ekipa pasiskolino "Roma" puolėją Marco Borriello ir "Milan" saugą Antonio Nocerino.