Sausio 25 d. transferai ir gandai: PSG vasarą už L.Messį ketina pateikti 250 mln. eurų pasiūlymą © Eurofootball.lt
Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje EuroFootball.lt tęsia rubriką ir pateikia sausio 25 dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

***

Paryžiaus "Saint-Germain" vasarą ruošiasi sudrebinti futbolo pasaulį. Pasak "L'Equipe", Prancūzijos čempionai "Barcelona" klubui už Lionelį Messi pasiūlys 250 milijonų eurų.

***

Dortmundo „Borussia“ yra favoritas iš „Halmstads“ klubo įsigyti 17-metį puolėją Valmirą Berishą. 400 tūkstančių suma vertinamas švedas taip pat domina „Roma“ ekipą.

***

Pasak „Sport“, „Barcelona“ domisi galimybe iš „Sevilla“ klubo prisivilioti centro gynėją Federico Fazio.

***

„West Ham“ netrukus pradės derybas su Stambulo „Fenerbahce“ komanda dėl saugo Raulio Meireleso nuomos, praneša „talkSPORT“.

***

„Monchengladbach“ jau numatė pamainą į „Barceloną“ klubą išvykstančiam vartininkui Marcui-Andre Ter Stegenui. Vokietijos ekipa artėja link susitarimo su „Basel“ vartų sargu Yannu Sommeru.

***

Milano „Inter“ ir vėl bandys įsigyti puolėją Pablo Osvaldo. Kaip praneša italų spauda, „Nerazzurri“ pateiks 10 milijonų eurų pasiūlymą „Southampton“ už italą.

***

„Manchester United“ vienuolikės Wayne‘as Rooney nepaliks. Anglijos spauda informuoja, kad anglo agentas pradės derybas dėl naujos sutarties.

***

Londono QPR treneris Harry Redknappas nori iš „Stoke City“ įsigyti puolėją Peterį Crouchą.

***

„Manchester City“ ketina sustiprinti savo gynybos liniją. Manuelio Pellegrini akiratyje – Miuncheno „Bayern“ gynėjas Dante bei „Porto“ narys Mangala.

***

Wayne'as Rooney jau netrukus pasirašys naują sutarti su "Manchester United", o puolėjas per savaitę uždirbs 300 tūkstančių svarų sterlingų.

***

"Raudonųjų velnių" treneris Davidas Moyesas ir du jo asistentai vakar stebėjo Miuncheno "Bayern" rungtynes bei su Toni Krooso agentu aptarė galimą persikėlimą.

***

Londono "Arsenal" ekipa vis dar tikisi iki sausio mėnesio pabaigos už 36 milijonus svarų sterlingų įsigyti Gelzenkircheno "Schalke" saugą Julianą Draxlerį.

***

Keturi klubai taikosi į PSG krašto puolėją Jeremy Menezą. Tai - "Lyon", "Saint-Etienne", "Monaco" ir "Fiorentina".

***

Turino "Juventus" padidins saugo Paulio Pogba atlyginimą iki 4 milijonų eurų per metus, siekiant išlaikyti futbolininką.

***

"Manchester United" komanda ruošia 22,5 svarų sterlingų pasiūlymą už "Southampton" gynėją Lukę Shaw.

***

Arsene'as Wengeras iki pat šiol derasi su Madrido "Real" klubu dėl Alvaro Moratos pardavimo, praneša "Daily Mail".

Įvykė perėjimai:

OFICIALU: Liverpulio „Everton“ iki sezono pabaigos sustiprins šią žiemą į „Monaco“ klubą atvykęs puolėjas Lacina Traore.

OFICIALU: „Roma“ nusprendė tris savo komandos futbolininkus išnomuoti. Tarp jų – ir lietuvis Tomas Švedkauskas, kuris tobulės „Pescara“ ekipoje.

OFICIALU: Stambulo „Galatasaray“ klubas paskelbė, kad įsigijo tris naujus žaidėjus – Alexą Tellesą, Salihą Dursuną ir Umutą Gundoganą.