Sausio 22 d. transferai ir gandai: W.Rooney vasarą už 25 mln. svarų gali persikelti į "Real" © Eurofootball.lt
Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje [link="www.eurofootball.lt"]Eurofootball.lt[/link] tęsia rubriką ir pateikia sausio 22 dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

***

Madrido "Real" vasarą ruošiasi "Manchester United" klubui pateikti 25 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už Wayne'ą Rooney.

***

Madrido "Atletico" ketina siūlyti "Man Utd" ekipai puolėją Diego Costą, siekiant, kad "raudonieji velniai" neįsigytų Londono "Chelsea" saugo Juano Matos.

***

Londono "Arsenal" klubas pasiryžo už 35 milijonus svarų sterlingų įsigyti Gelzenkircheno "Schalke" saugą Julianą Draxlerį, o į sandorį taip pat bus įtrauktas Lukasas Podolskis.

***

"Roma" neketina atsisakyti saugo Miralemo Pjaničiaus paslaugų, kuriuo ypač domisi Paryžiaus "Saint-Germain", praneša "L'Equipe".

***

Pasak "Tuttosport", Romos "Lazio" įsitraukė į kovą dėl Turino "Juventus" puolėjo Mirko Vučiničius parašo. Futbolininku taip pat domisi "Roma" klubas.

***

"Milan" klubas neįtraukė Philippe'o Mexeso į komandos sudėtį rungtynėse prieš "Undinese" ir, manoma, kad gynėjas bus parduotas šį sausį.

***

Milano "Inter" atidžiai stebi Romos "Lazio" saugą Hernanesą, tačiau brazilas į madų sostinės ekipą atvyktų tik tuo atveju, jei "Inter" paliktų Andrea Ranocchia.

***

Davidas Moyesas svarsto galimybę apsilankyti Miuncheno "Bayern" ir "Gladbach" rungtynėse ir atidžiai stebėti pastarosios komandos puolėją Maxą Krusę.

***

"Barcelona" klubą veikiausiai vasarą sustiprins "Gladbach" vartininkas Marcas-Andre ter Stegenas. Katalonai už jauną vokietį sumokės 11,5 milijonų eurų.

***

"West Ham" tikisi iki sezono pabaigos iš "Arsenal" pasiskolinti gynėją Thomasą Vermaeleną, o taip pat sostinės klubas artėja link susitarimo su "Man City" nariu Jeleonu Lescottu.

***

Anglijos spaudoje pasirodė pranešimai, kad "Liverpool" nebesieks prisivilioti "Barcelona" jaunojo gynėjo Martino Montoya.

***

"Juventus", "Milan", PSG ir dar keli Rusijos klubai domisi "Hoffenheim" lyderiu Roberto Firmino, kuris žaidžia saugoje pozicijoje.

***

"Newcastle" artėja link susitarimo su "Gladbach" dėl puolėjo Luuko De Jongo perėjimo į "šarkų" gretas. Manoma, kad olandas kainuos apie 8,5 milijonų svarų sterlingų.

***

Liverpulio ekipai priklausantis centro gynėjas Sebastianas Coatesas gali sugrįžti į Urugvajų. Futbolininku domisi jo buvęs klubas "Nacional".

***

Tas pats "Liverpool" ruošiasi iš "Milan" komandos įsigyti saugą Nigelį de Jongą, kuris galėtų pakeisti traumuotą Lucasą Leivą, rašo "Sky Sports".

***

"Raudonieji velniai" veikiausiai išnuomos Fabio "Freiburg" vienuolikei. Kairiojo krašto gynėjas Vokietijoje žaisi iki sezono pabaigos.

Įvykę perėjimai:

OFICIALU: Vartininkas Cuesta nuomos pagrindais palieka "Sevilla" ir keliasi į kitą "Primera" lygoje besivaržančia "Almeria" komandą.

OFICIALU: Tuo tarpu "Almeria" iki sezono pabaigos palieka taip pat vartų sargas Oscaras Ustari, kuris žais Anglijoje, "Sunderland" vienuolikėje.