Sausio 20 d. transferai ir gandai: "Real" už T.Mullerį siūlys 45 mln. eurų © Eurofootball.lt
Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje [link="www.eurofootball.lt"]Eurofootball.lt[/link] tęsia rubriką ir pateikia sausio 20 dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

***

Madrido "Real" klubas svarsto galimybę vasarą iš Miuncheno "Bayern" prisivilioti puolėjo pozicijoje galintį žaisti Thomasą Mullerį, o Ispanijos čempionai už vokietį nepagailėtų 45 milijonus eurų.

***
Anglijos spauda praneša, kad Londono "Chelsea" pasiekė susitarimą su "Saint-Etienne" dėl centro gynėjo Kurto Zouma įsigijimo. "Mėlynieji" už jį sumokės 11 milijonų svarų sterlingų.

***

"Liverpool" netrukus "Basel" klubui turėtų pateikti 7 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už "Basel" krašto puolėją Mohamedą Salahą, nors šveicarai reikalauja didesnės sumos.

***

Liverpulio "Everton" artėja link susitarimo su "Monaco" puolėju
Lacina Traore, tačiau "irisai" laukia tyrimų, po kurių paaiškės ar afrikietis nėra traumuotas.

***

"Daily Star" praneša, kad "Manchester United" treneris Davidas Moyesas dar šią žiemą bandys įsigyti Rossą Barkley ("Everton") bei Adamą Lallaną ("Southampton")

***

Thiago Silva paneigė kalbas, kad ruošiasi palikti Paryžiaus "Saint-Germain" ir tą patį pasakė apie puolėją Zlataną Ibrahimovičių.

***

Turino "Juventus" domina galimybė įsigyti "Bologna" saugą Alessandro Diamanti ir, manoma, kad į sandorį būtų įtrauktas Sebastianas Giovinco.

***

Londono "Arsenal" klubas tikisi iki sausio pabaigos susitarti su "Juventus" klubo dėl Mirko Vučiničiaus nuomos.

***

Brėmeno "Werder" iki sezono pabaigos nori pasiskolinti "Juventus" jaunąjį duetą Domenico Berardi bei Lucą Marronę, skelbia "Bild".

***

Atrodo, kad Italijos čempionų gretas paliks M.Vučiničius, todėl Antonio Conte iš "Manchester United" ekipos bandys įsigyti Nanį.

***

Įvykę perėjimai:

OFICIALU: "Catania" saugas Federico Moretti iki šiol buvo paskolintas "Spezia" klubui, o dabar futbolininkas sezoną praleis "Padova" vienuolikėje.

OFICIALU: Madrido "Rayo Vallecano" iki sezono pabaigos iš "Blackburn Rovers" skolinasi saugą Rubeną Rochiną.

OFICIALU: "Liverpool" klubas taip pat iki sezono pabaigos "Primera" čempionato "Granada" ekipai skolina jaunąjį gynėją Tiago Ilorį.