Sausio 12 d. transferai ir gandai: J.Mata gali atsidurti "Bayern" klube © Eurofootball.lt
Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje [link="www.eurofootball.lt="]Eurofootball.lt[/link] tęsia rubriką ir pateikia sausio 12 d. dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

***

Anglijos spauda praneša, kad Miuncheno „Bayern“ yra suinteresuota įsigyti Londono „Chelsea“ saugą Juaną Matą ir „mėlyniesiems“ yra ketina sumokėti 24 milijonus eurų.

***

„Manchester City“ bandys pasiūlyti mainus Turino „Juventus“ klubui. „Daily Star“ informuoja, jog Italijos čempionai nori įsigyti puolėją Stevaną Jovetičių, o „miestiečiai“ prašo, kad į sandorį būtų įtrauktas perspektyvusis Paulis Pogba.

***

Xavi svarsto galimybę artėjančią vasarą atsisveikinti su „Barcelona“ ir karjerą tęsti MLS lygoje, Niujorko „Red Bulls“ ekipoje.

***

Londono „Chelsea“ akiratyje – Lisabonos „Benfica“ saugas Namanja Matičius. Pasak „O Jogo“, už šį futbolininką Jose Mourinho pasiryžo sumokėti 35 milijonus eurų.

***

„Manchester City“ klubas yra pasirengęs pateikti 30 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą „Southampton“ komandai už gynėją Lukę Shaw.

***

Be darbo likęs treneris iš Portugalijos Andre Villasas-Boasas sudomino Gelzenkircheno „Schalke“, mat klubas nėra itin patenkintas Jenso Kellerio darbu.

***

„West Ham“, atrodo, jog susitarė su „Man City“ ekipa dėl gynėjo Jeleono Lescotto. Pranešama, kad anglas Londone uždirbs apie 90 tūkstančių svarų sterlingų per savaitę.

***

„Manchester United“ nebebandys pasiskolinti Madrido „Real“ kairiojo krašto gynėjo Fabio Coentrao.

***

Tuo tarpu „raudonieji velniai“ yra susidomėję kitu Ispanijos „Primera“ čempionate žaidžiančiu futbolininku – „Valencia“ saugu Everu Banega.

***

Anglijos čempionų gretas iki sezono pabaigos veikiausiai paliks krašto gynėjas Fabio, o jis bus paskolintas „Cardiff City“ vienuolikei.

***

Madrido „Real“ vis dar neprarado vilties iš „Monaco“ prisivilioti puolėją Radamelį Falcao, kuris galėtų pakeisti Karimą Benzemą arba Alvaro Moratą.

***

„Milan“ dar šį sausį tikisi iš Londono „Chelsea“ komandos įsigyti Michaelį Essieną, o pats futbolininkas sutiktų persikelti į Italiją, mat Jose Mourinho vadovaujamoje ekipoje saugas žaidybio laiko gauna itin mažai.

Įvykę perėjimai:

OFICIALU: Maskvos „Spartak“ gretas palieka saugas Aidenas McGeady ir keliasi į Liverpulio „Everton“ klubą.