Sausio 11 d. transferai ir gandai: "Borussia" siūlo "Real" mainyti K.Benzemą © Eurofootball.lt
Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje [link="www.eurofootball.lt="]Eurofootball.lt[/link] tęsia rubriką ir pateikia sausio 11 d. dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

***

"Napoli" norėtų pasistiprinti saugu Yannu M'Vila, tačiau Kazanės "Rubin" prašo mažiausiai 15 mln. eurų.

***

Kitą savaitę "Juventus" turėtų pratęsti sutartį su saugu Andrea Pirlo iki 2016 metų. Turino ekipa bandys išlaikyti ir Paulį Pogbą, kol treneris Antonio Conte mąsto apie savo ateitį klube.

***

Dortmundo "Borussia" norėtų atlikti žaidėjų mainus su Madrido "Real". Vokiečiai planuoja iškeisti Ilkay'ų Gundoganą į puolėją Karimą Benzemą.

***

"Galatasaray" vilioja Londono "Arsenal" gynėją Bacary Sagna pasibaigus sezonui atvykti į Turkiją. Stambulo ekipa laisvuoju agentu tapsiančiam prancūzui siūlo 5 milijonų eurų metinę algą.

***

"Roma" nenori parduoti "Man Utd" ekipai Miralemo Pjaničiaus. Tačiau bosnis prašo naujo kontrakto ir 3 milijonų eurų metinio atlyginimo. Situaciją atidžiai seka Paryžiaus "Saint Germain".

***

PSG siūlo saugui Blaise Matuidi pratęsti sutartį ir tokį pat atlygnimą kaip Ezequieliui Lavezzi - 6,5 mln. eurų.

***
Liverpulio „Everton“ klubas sausio mėnesį sieks įsigyti puolėją. Roberto Martinezo akiratyje atsidūrė du „Ligue 1“ snaiperiai – „Monaco“ komandoje rungtyniaujantis Emmanuelis Riviere ir „Lyon“ marškinėlius vilkintis Alexandre‘as Lacazette‘as.

***

Olandijos rinktinės treneriu ateityje gali tapti šiuo metu asistentu dirbantis Danny Blindas. Buvęs „Ajax“ strategas „Oranje“ vairą perimtų 2016 m., kada iš pareigų pasitrauks Guusas Hiddinkas.

***

Milano „Inter“ ir Londono „Chelsea“ klubai įsitraukė į kovą dėl jaunojo „Saint-Etienne“ centro gynėjo Kurto Zouma.

***

„Napoli“ klubas iš Kazanės „Rubin“ ekipos sieks įsigyti saugą Yanną M‘Vilą, tačiau Rusijos komanda už šį futbolininką prašo bent 15 mln. eurų.

***

„Napoli“ klubas taip pat nepasiduoda dėl „Lyon“ saugo Maxime‘o Gonalons įsigijimo. Futbolininkas buvo susitaręs su Rafaelio Benitezo ekipa dėl asmeninių kontrakto sąlygų, tačiau „Olympique“ klubas parduoti prancūzo nenorėjo. Pranešama, kad neapoliečiai netrukus pateiks dar vieną pasiūlymą už šį saugą.

***

Milano „Inter“ klubas nusitaikė į „Roma“ puolėją Marco Boriello, tačiau sostinės ekipa nėra linkusi parduoti žaidėjo, o futbolininko alga „Nerazzurri“ gali būti per aukšta.

***

Anglų spauda praneša, kad „Manchester United“ klubas siūlys Dortmundo „Borussia“ ekipai 30 mln. eurų už saugą I.Gundoganą.

***

„Fulham“ ekipa nusitaikė į „West Ham“ duetą Ravelį Morrisoną ir Mohammedą Diame ir už šį duetą siūlys 7,5 mln. svarų sterlingų.

***

Italijos žiniasklaida skelbia, kad brazilų „Palmeiras“ klubas nori į komandą prisivilioti italų futbolo ikonas Andrea Pirlo ir Lucą Tonį.

***

Londono „Tottenham“ klubas sieks išsinuomoti „Barcelona“ krašto puolėją Isaacą Cuencą, tačiau paties futbolininko galimybė žaisti Anglijoje nedomina.

***

„Daily Mail“ skelbia, kad „Arsenal“ ekipa vėl megins įsigyti „Newcastle“ saugą Yohaną Cabaye, nepaisant to, kad neseniai Arsene‘as Wengeras tokius gandus paneigė.

***

Lisabonos „Benfica“ klubas siūlo 10 mln. eurų Madrido „Real“ už puolėjo Alvaro Moratos paslaugas.

***

„Liverpool“ klubas į komandą nori prisivilioti Olimpinį čempioną Hiramą Mierą, kuris visą savo karjerą praleido „Monterrey“ klube. 24-erių futbolininkas gali rungtyniauti gynybos centre bei dešiniajame krašte.

***

Italijos spauda praneša, kad „Arsenal“ užmetė tinklus ant Turino „Juventus“ puolėjo Sebastiano Giovinco.

***

PSV klubas pradėjo derybas su „Fulham“ ekipa dėl saugo Bryano Ruizo nuomos.

***

Įvykę sandoriai:

OFICIALU: Lisabonos „Sporting“ ekipos saugas Fabianas Rinaudo nuomos pagrindais persikėlė į „Catania“ klubą.

OFICIALU: „Everton“ klubas susitarė su „Hull City“ dėl puolėjo Nikica Jelavičiaus perėjimo į „tigrų“ gretas.