Sausio 10 d. transferai ir gandai: E.Hazardas vasarą persikels į PSG, Ronaldinho liko Brazilijoje © Eurofootball.lt
Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje [link="www.eurofootball.lt="]Eurofootball.lt[/link] tęsia rubriką ir pateikia sausio 10 d. dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

***

Londono "Chelsea" saugas Edenas Hazardas savo komandos draugui atskleidė žinią, kad ateinančią vasarą jis už 50-60 mln. eurų persikels į Paryžiaus "Saint Germain" klubą.

***

"Chelsea" saugas Kevinas De Bruyne turėtų už 22 mln. eurų pereiti į "Wolfsburg".

***

Londono "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras patikino, kad Theo Walcotto trauma dar labiau paskatins sausio mėnesį įsigyti naują puolėją.

***

"Liverpool" gynėjas Danielis Aggeris griežtai paneigė pranešimus neva jis nori palikti komandą.

***

Madrido "Real" nesiruošia atsisveikinti su puolėju Alvaro Morata, kuriuo domisi Londono "Arsenal". Treneris Carlo Ancelotti patikino, kad jis nepersigalvojo ir ispanas niekur neišvyks.

***

Miuncheno "Bayern" saugas Arjenas Robbenas ragino vokiečių klubą jam pateikti naują kontraktą. Dabartinė olando sutartis galioja dar pusantro sezono.

***

Niujorko "Red Bulls" vasarą bandys iš "Barcelona" klubo prisivilioti patyrusį saugą Xavi, praneša Madrido dienraštis "AS".

***

Miuncheno "Bayern" klubą, atrodo, kad vasarą nemokamai papildys dar vienas futbolininkas. Frankfurto "Eintracht" saugas Sebastianas Rode po sezono atsisveikins su ekipa.

Įvykę sandoriai:

OFICIALU: Ronaldinho nusprendė atmesti Stambulo "Bešiktaš" pasiūlymą ir pratęsė sutartį su "Atletico Mineiro".

OFICIALU: "Olympiakos" klubą iki sezono pabaigos palieka saugas Sambou Yatabare ir keliasi į Prancūzijos "Bastia" komandą.

OFICIALU: "Roma" gretas palieka amerikietis Michaelis Bradley, o jis karjerą tęs gimtinėje, "Toronto" klube.