Xavi: nežinau, ar karjerą baigsiu "Barcelona" komandoje © Eurofootball.lt
"Barcelona" veteranas Xavi nėra įsitikinęs ar karjerą baigs Katalonijos ekipoje, mat tai padaryti būtų itin sunku.

33 metų Ispanijos rinktinės narys kol kas sportine forma nesiskundžia ir tikina, kad jis jaučiasi dar geriau nei pastaruosius du sezonus.

Pats futbolininkas tvirtina, kad jo svajonė būtų užbaigti karjerą "Barcoje", tačiau tai priklausys ne nuo jo, o apie galimą trenerio darbą kalba atsargiai.

"Bus sunku užbaigti karjerą čia", - apie "Barcelona" kalbėjo ispanas. - Be abejo norėčiau Barselonoje sužaisti paskutines savo rungtynes, tačiau nesu tikras ar tai įmanoma".

"Fiziškai jaučiuosi puikiai, net geriau nei pastaruosius du sezonus. Aš nenoriu praleisti nei vienų rungtynių, nors tai galbūt yra šiek blogai, nes kiekvienam reikia poilsio", - pridūrė Xavi.

Tuo tarpu apie trenerio darbą saugas daug nekalba: "Tikrai nežinau, ar būsiu treneris. Kol kas esu dar futbolininkas ir apie tai daug negalvoju, bet man patinka futbolas yra ateitį norėčiau susieti su juo".

Pagrindinėje katalonų komandoje Xavi rungtyniauja nuo 1998 metų. Per šį laikotarpį ispanas aikštėje pasirodė 698 kartus ir pelnė 82 įvarčius.