Sausio 8 d. transferai ir gandai: "Monaco" ir PSG taikosi į K.Walkerį © Eurofootball.lt
Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje [link="www.eurofootball.lt"]Eurofootball.lt[/link] tęsia rubriką ir pateikia sausio 8 d. dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

***

Žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad „Barceloną“ klubą 2015 metais gali palikti Lionelis Messi dėl finansinės padėties, o jį taikosi PSG, „Manchester City“ bei „Monaco“ ekipos.

***

Jei Londono „Arsenal“ klubui nepavyktų iš Madrido „Real“ ekipos iki sezono pabaigos pasiskolinti puolėjo Alvaro Moratos, tuomet „kanonieriai“ dėtų visas pastangas dėl „Porto“ lyderio Jacksono Martinezo.

***

Atrodo, kad Arsene‘as Wengeras ir bus priverstas pamiršti A.Moratą. Carlo Ancelotti pareiškė, kad ketina užkirsti kelią šioms deryboms.

***

„Daily Mirror“ pranešimu, Londono „Fulham“ pasiekė susitarimą su „Manchester City“ dėl gynėjo Joleono Lescotto įsigijimo.

***

Prancūzijos „Ligue 1“ gigantės Paryžiaus „Saint-Germain“ ir „Monaco“ komandos domisi galimybe prisivilioti Londono „Tottenham“ gynėją Kyle‘ą Walkerį.

***

Londono „Chelsea“ pardavęs saugą Juaną Matą siektų vasarą iš Madrido „Real“ klubo prisivilioti Xabį Alonso, kurio kontraktas su Ispanijos vicečempionais baigiasi būtent artėjančią vasarą.

***

„Barcelona“ akiratyje – Amsterdamo „Ajax“ gynėjas Niklasas Moisanderis. Pranešama, kad katalonai jau susisiekė su olandų klubu, o jų treneris teigė, kad futbolininkas gali būti parduotas nebent vasarą.

***

„Tottenham“ neketina atsisveikinti su puolėju Eriku Lamela. Argentiniečio paslaugomis domėjosi daug klubų, tačiau „Spurs“ nežada nei išnuomoti futbolininko.

***

Nemanja Vidičiaus kontraktas su „Manchester United“ baigiasi 2014 metų vasarą. Gynėjo agentas teigė, kad jo klientas nori persikelti į „Barcelona“.

***

„Arsenal“ dairosi ne tik naujo puolėjo, bet ir ieško gynėjo. „talkSPORT“ teigimu, „Premier“ lygos lyderiai bandys įsigyti Gleną Johnsoną.

***

Vokietijos spaudoje rašoma, kad Marcas-Andre Ter Stegenas paskelbė, kad paliks „Gladbach“ vienuolikę ir, manoma, jog su „Barcelona“ vartininkas pasirašys keturių metų kontraktą.

Įvykę sandoriai:

OFICIALU: "Bologna" pranešė, kad iš vyriausiojo trenerių pareigų atleido italą Stefano Pioli.

OFICIALU: Lėverkuzeno "Bayer" klubą vasarą paliks saugas Sidney Samas, o vokietis maždaug už 3 milijonus eurų prisijungs prie Gelzenkircheno "Schalke".

OFICIALU: Milano "Inter" sulaukė pastiprinimo - ekipą papildys "Livorno" saugas Rubenas Botta.

OFICIALU: "Cardiff City" iš "Heerenveen" ekipos įsigijo Norvegijos rinktinės saugą Magnusą Wolffą Eikremą.