"Barcelona" lyderis L.Messi į aikštę galės žengti jau trečiadienį © Eurofootball.lt
"Barcelona" atakų lyderis - vėl rikiuotėje.

Antradienį Katalonijos ekipos gydytojai paskutinį kartą atliko išsamų Lionelio Messi sveikatos patikrinimą ir leido futbolininkui rungtyniauti visa jėga.

Argentinietis įtrauktas į "Barcelona" paraišką Karaliaus taurės aštuntfinalio pirmajam mačui su Madrido "Getafe". Ši dvikova trečiadienį bus žaidžiama Camp Nou stadione Barselonoje.

Sunkią pakinklinės sausgyslės traumą L. Messi buvo patyręs Ispanijos čempionato dvikovoje su Sevilijos "Real Betis" ekipa praėjusių metų lapkričio 10 dieną. Iš pradžių manyta, kad žaidėjas susižeidė nesunkiai, tačiau po papildomų tyrimų paaiškėjo, jog Katalonijos ekipos lyderis iš rikiuotės iškrito mažiausiai dviem mėnesiams.

"Lionelis į klubą iš Argentinos grįžo laiku, prieš Naujuosius metus. Mes jau žaidėme mačą su "Elche", tačiau jis buvo dalyvavęs tik keliose treniruotėse. Jam dar reikėjo papildomai padirbėti. Dabar viskas yra gerai ir jis vėl galės žaisti žaisti visa jėga. Kalbėjausi su Lioneliu. Jis yra pasiilgęs rimtų rungtynių", - spaudos konferencijoje antradienį sakė "Barcelona" vyriausiasis treneris Gerardo Martino.

Tiesa, Katalonijos ekipos strategas pažymėjo, jog vis dar neaišku, ar L. Messi aikštėje praleis visas 90 minučių: "Futbolininkui vis dar trūksta žaidybinės patirties po ilgos reabilitacijos, tačiau jis ją pamažu įgaus. Tai nėra labai svarbu. Svarbiausia, kad Lionelis vėl yra sveikas".