Sausio 6 d. transferai ir gandai: M.Valbuena - "Monaco" bei "Liverpool" akiratyje © Eurofootball.lt
Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje [link="www.eurofootball.lt"]Eurofootball.lt[/link] tęsia rubriką ir pateikia sausio 6 d. dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

***

Italijos žiniasklaida praneša, kad „Milan“ klubas sieks išsinuomoti „Valencia“ saugą Everį Banegą, kuris svarstomas kaip atsarginis variantas nepavykus įsigyti „Cagliari“ saugo Radja Nainggolano.

***

Dortmundo „Borussia“ ekipa taip pat nori sustiprinti aikštės vidurį. Jurgeno Kloppo akiratyje – „Napoli“ saugas Gokhanas Inleras.

***

Tuo tarpu minėtasis R.Nainggolanas iš „Cagliari“ ekipos jau artimiausiu metu gali atsidurti būtent „Napoli“ komandoje. Už šį futbolininką Rafaeliui Benitezui gali tekti sukrapštyt 9 milijonus eurų.

***

„Paris St.Germain“ ekipa į savo gretas sieks prisivilioti 17-os metų puolėją Richairo Živkovičių iš „Groningen“ klubo.

***

Lisabonos „Benfica“ klubo puolėjas Ola Johnas dėl savo ateities sprendimą priims šią savaitę. Futbolininkas gali būti išnuomotas Amsterdamo „Ajax“ ekipai.

***

„Borussia“ klubas pradeda naujojo puolėjo paieškas ir dairosi, kuo vasarą galėtų pakeisti į „Bayern“ išvyksiantį puolėją Robertą Lewandowskį. „Geltonai-juodų“ gretose klubo vadovai norėtų matyti „Aston Villa“ puolėjas Christianas Benteke bei „Standard Liege“ ekipoje rungtyniaujantis Michy Batshuayi.

***

Marselio „Olympique“ klubo saugą Mathieu Valbueną nusižiūrėjo „Monaco“ bei „Liverpool“ ekipos.

***

Brendano Rodgerso akiratyje taip pat atsidūrė „Lille“ puolėjas Salomonas Kalou. Anot anglų spaudos, futbolininku taip pat domisi „Tottenham“ klubas.

***

„Blackpool“ puolėjas Thomas Ince‘as, praeityje sietas su „Liverpool“ ekipa, gali atsidurti „Monaco“ ekipoje jau šį sausį. 21-erių futbolininko paslaugomis taip pat domisi „Swansea City“ bei „Ajax“ komandos.

***

„Newcastle“ klubas atgaivino susidomėjimą Miunchengladbacho „Borussia“ puolėjo Luuku De Jongu.

***

„Liverpool“ klubas pasiruošęs įsigyti „MK Dons“ ekipos 17-os metų saugą Dele Alli.

***

„Everton“ artėja prie išankstinio susitarimo su Maskvos „Spartak“ ekipos saugu Aidenu McGeady, kuris į „irisų“ gretas atvyktų vasarą.

***

„Roma“ klubas atmetė PSG pasiūlymą keisti saugą Javierą Pastore į Miralemą Pjaničių.

***

„Marseille“ klubas susitiko su Milano „Inter“ vadovais dėl krašto gynėjo Alvaro Pereiros perėjimo į prancūzų ekipos gretas.