"Juventus" futbolininkai nepasigailėjo "Roma" ekipos (VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienį į Italijos stadionus sugrįžo "Serie A" pirmenybėse buvo sužaisti trys XVIII-ojo turo susitikimai.

Čempionato lyderių dvikovoje tarp pirmą vietą užimančios Turino "Juventus" ekipos ir antroje vietoje žygiuojančių "Roma" futbolininkų nugalėtojai paaiškėjo gerokai anksčiau nei galutinis teisėjo švilpukas.

Nuo pat rungtynių pradžios iniciatyvą į savo rankas paėmę Antonio Conte auklėtiniai į priekį įsiveržė 17-ąją minutę. Po Carloso Tevezo perdavimo pasižymėjo Arturo Vidalis.

Visas Rudi Garcia treniruojamos ekipos pastangas rezultatą išlyginti antrojo kėlinio pradžioje nubraukė Leonardo Bonucci, kuris pasižymėjo po baudos smūgio.

Visiškai "Roma" subyrėjo iki mačo pabaigos likus maždaug 15 minučių. Iš pradžių raudoną kortelę už šuolį dviem kojomis užsidirbo saugas Daniele De Rossi, o jau po kelių akimirkų Leandro Castanas iš savų vartų išmušė kamuolį ranka, už ką taip pat buvo išvytas iš aikštės. Paskirtą 11 metrų baudinį realizavo Mirko Vučiničius.

Likusios rungtynių minutės buvo formalumas - "Juventus" kontroliavo situaciją ir ramiai pabaigė rungtynes bei padidino atotrūkį nuo varžovų iki 8 taškų.

Kitame šiandien vykusiame susitikime pergalę iškovojo "Fiorentina" futbolininkai, namuose įveikę "Livorno" klubą, o "Chievo" ir "Cagliari" dvikova baigėsi be įvarčių.

Rezultatai / Lentelė / Video:







Juventus 3 - 0 Roma



Fiorentina 1 - 0 Livorno



Chievo 0 - 0 Cagliari