Sausio 5 d. transferai ir gandai: "Chelsea" ir vėl bandys įsigyti W.Rooney © Eurofootball.lt
Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje [link="http://eurofootball.lt/nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia rubriką ir pateikia sausio 5 d. dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

***

„Napoli“ susidomėjo „Lyon“ puolėju Maxime Gonalonsu, tačiau klubai nesutaria dėl tinkamos kainos. Prancūzai už futbolininką nori gauti 13 milijonų eurų, o Italijos vicečempionai siūlo 10 milijonų eurų.

***

„Roma“ sporto direktorius Walteris Sabatini patvirtino, kad jų akiratyje yra „Braga“ centro gynėjas Mihailo Milutinovičius, kuriam vos 18 metų.

***

„Sochaux“ ekipa derasi su „Monaco“. Prancūzijos spauda rašo, kad minėtas klubas nori iki sezono pabaigos pasiskolinti gynėją Marcelą Tisserandą.

***

Rio Ferdinandas dar visai neseniai pareiškė, kad po šio sezono gali baigti karjerą, tačiau „Manchester United“ su anglu gali pratęsti sutartį dar vieneriems metams.

***

Anglijos spaudoje pasirodė pranešimai, kad Londono „Chelsea“ ruošia 30 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už „Man Utd“ puolėją Wayne‘ą Rooney.

***

Pasak „Sky Sports Italia“, „Roma“ iš Liverpulio „Everton“ nori prisivilioti gynėją Johną Heitingą, kuris jau šią žiemą atmetė „West Ham“ klubo pasiūlymą.

***

Jose Mourinho vadovaujamos komandos saugo Kevino De Bruyne‘o ateitis vis dar lieka neaiški. „Bild“ informuoja, kad „Chelsea“ sutiktų futbolininką parduoti už 15 milijonų eurų, o juo ypač domisi „Wolfsburg“.

***

Naujasis „Cardiff City“ treneris nori iš „Manchester United“ klubo pasiskolinti krašto puolėją Wilfriedą Zaha, rašo „Sunday People“.

***

Madrido „Real“ siūlys Xabi Alonso pratęsti sutartį dar dviem metams. Saugo dabartinis kontraktas galioja iki 2014 metų vasaros.

Įvykę sandoriai:

OFICIALU: „Chelsea“ sutiko paskolinti 20 metų komandos puolėją Patricką Bamfordą „Derby County“ ekipai.

OFICIALU: „Sassuolo“ iš „Cagliari“ įsigijo gynėją Lorenzo Ariaudo, kuris kiek anksčiau yra rungtyniavęs Turino „Juventus“ vienuolikėje.