Oficialu: R.Lewandowskis vasarą papildys "Bayern" gretas © Eurofootball.lt
Miuncheno "Bayern" šeštadienio vakarą oficialioje interneto svetainėje pranešė, jog sukirto rankomis su Dortmundo "Borussia" puolėju Robertu Lewandowskiu.

25 metų futbolininkas, kaip ir buvo manyta, šiandien atliko medicininį patikrinimą ir nuo vasaros taps pilnateisiu bavarų žaidėju, o Vokietijos čempionams lenkas nekainuos nieko.

Lenkijos rinktinės narys į Miuncheną atvyks kaip laisvasis agentas. Taip pat skelbiama, kad puolėjas pasirašė penkerių metų kontraktą - iki 2019-ųjų.

"Esame labai laimingi, kad mums pavyko susitarti su Robertu Lewandowskiu. Jis - vienas geriausių puolėjų pasaulyje, todėl tikrai sustiprins komandą", - teigė UEFA Čempionų lygos nugalėtojų generalinis direktorius Karlas-Heinzas Rummenigge.

Šis perėjimas primena Mario Gotze, kuris taip pat dar nesibaigus 2012-2013 metų sezonui pasirašė sutartį su "Bayern", nors vis dar žaidė "Borussia" klube.

R.Lewandowskis oficialiai prie Miuncheno komandos prisijungs liepos 1 dieną, kuomet bus atidarytas vasaros žaidėjų perėjimo langas.