Sausio 3 d. transferai ir gandai: "Napoli" atmetė 60 mln. eurų pasiūlymą už G.Higuainą © Eurofootball.lt
Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje [link="http://eurofootball.lt/nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia rubriką ir pateikia sausio 3 d. dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

***

Pasak anglų spaudos, Londono „Chelsea“ pateikė „Napoli“ klubui 60 milijonų eurų pasiūlymą už puolėją Gonzalo Higuainą, tačiau jis buvo atmestas.

***

„Daily Star“ informuoja, kad Londono „Arsenal“ nusitaikė į puolėją Diego Costa ir Madrido „Atletico“ ekipai siūlys beveik 39 milijonus eurų.

***

Vokietijos žiniasklaidos titanas „Bild“ rašo, kad „Chelsea“ sulaukė 15 milijonų eurų pasiūlymą už saugą Keviną De Bruyne‘ą, o šią sumą siūlo „Wolfsburg“ vienuolikė.

***

Jei įvyktu pastarasis sandoris, tuomet „vilkų“ gretas veikiausiai paliktų Koo Ja-Cheolas, o juo domisi trys „Bundesliga“ ekipos – „Freiburg“, „Augsburg“ bei „Mainz“.

***

„Stoke City“ yra suinteresuota įsigyti 26 metų futbolininką Mame Dioufą, kuris išreiškė norą palikti „Hannover“.

***

„Manchester United“ ir Londono „Chelsea“ stebi Milano „Inter“ saugo Estebano Cambiasso situacija klube ir, manoma, kad vasarą vienas iš šių klubų sieks įsigyti argentinietį.

***

„Napoli“ prisijungė prie Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo ir pradėjo derybas su „mėlynaisiais“ dėl saugo Juano Matos įsigijimo.

***

Turino „Juventus“ puolėjas Mirko Vučiničius gali persikelti į „Arsenal“ komandą, tačiau Italijos čempionai nori visam laikui parduoti futbolininką, nors „kanonieriai“ svarsto tik apie galimybę išsinuomoti.

***

Stambulo „Besiktas“ klubo viliojamas „Manchester City“ gynėjas Jeleonas Lescottas norėtų iki sezono pabaigos būti paskolintas Londono „Tottenham“ ekipai.

***

„Southampton“ spalvas ginantis Luke Shaw nenori šią žiemą atsisveikinti su dabartiniu klubu ir nesvarstys galimybės persikelti į „Chelsea“ arba „Man Utd“.

***

Stambulo „Galatasaray“ gali iš Davido Moyeso vadovaujamos ekipos prisivilioti niekaip pagrindinėje sudėtyje neįsitvirtinantį kairiojo krašto gynėją Alexanderį Buttnerį.

***

Londono „West Ham“ į savo gretas nori prisivilioti du naujus futbolininkus. Tai – Liverpulio „Everton“ puolėją Nikicą Jelavičių bei „Al Ain“ narį Asamoahą Gyaną, rašo „Daily Mirror“.

***

Vokietijos žiniasklaida skelbia, kad Miuncheno „Bayern“ treneris Josepas Guardiola sieks įsigyti gynėją Davidą Luizą.

***

Carlo Ancelotti simpatijos savo buvusiam auklėtiniu Andrea Pirlo neblėsta – Madrido „Real“ strategas norėtų vasarą prisivilioti italą į Ispaniją.

Įvykę sandoriai:

OFICIALU: Laisvuoju agentu kurį laiką buvęs Ricardo Quaresma pasirašė sutartį su Portugalijos „Porta“ ekipa.

OFICIALU: „Bayern“ komandą iki šio sezono pabaigos palieka gynėjas Janas Kirchhoffas, kuris vilkės Gelzenkircheno „Schalke“ marškinėlius.

OFICIALU: „Cardiff City“ nusprendė visam laikui atsisveikinti su puolėju Rudy Gestede, o jis karjerą tęs „Blackburn“ vienuolikėje.