Sausio 1 d. transferai ir gandai: "Inter" taikinyje - J.Mata ir E.Lamela © Eurofootball.lt
Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje [link="http://www.eurofootball.lt/"]Eurofootball.lt[/link] tęsia rubriką ir pateikia sausio 1-os dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

***

Pasak Anglijos spaudos, „Manchester United“ jau visai netrukus pateiks Liverpulio „Everton“ ekipai 25 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už Leightoną Bainesą.

***

Milano „Inter“ nori sustiprinti sudėtį. „Daily Mirror“ informuoja, kad Italijos gigantai bandys įsigyti Londono „Chelsea“ saugą Juaną Matą arba iš Londono „Tottenham“ pasiskolinti Eriką Lamelą.

***

Paryžiaus „Saint-Germain“ treneris Laurentas Blancas yra susidomėjęs „Newcastle“ žvaigžde Yohanu Cabaye, bet prancūzą PSG siektų įsigyti tik tuo atveju, jei į klubą neatvyktų Paulis Pogba.

***

Madrido dienraštis „AS“ skelbia, kad „Manchester City“ vis dar domisi galimybe po sezono į ekipą pasikviesti „Barcelona“ vartininką Victorą Valdesą.

***

Prancūzijos čempionai sausio mėnesį veikiausiai „Roma“ komandai paskolins saugą Javierą Pastore, o Jeremy Menezas ir Ezequielis Lavezzi liks Paryžiuje, rašo „L‘Equipe“.

***

Londono „Arsenal“ treneris Arsene‘as Wengeras neslepia, kad sausį mėgins įsigyti naują puolėją. „Daily Telegraph“ praneša, jog prancūzas vis dar taikosi į jaunąjį Madrido „Real“ narį Alvaro Moratą.

***

Jei „Manchester United“ nepavyktų įsigyti Leightono Baineso, tuomet Davidas Moyesas „Southampton“ klubui pateiktų 20 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už Luke Shaw.

***

„Liverpool“ artėja link susitarimo su „Basel“ dėl saugo Mahamedo Salaho įsigijimo ir, manoma, kad sandoris gali oficialiai įvykti per artimiausias dienas.

***

Pasak Turkijos spaudos, Stambulo „Besiktas“ nusitaikė į Miuncheno „Bayern“ puolėją Claudio Pizarro, kurio sutartis su bavarais baigiasi artėjančią vasarą.

***

Londono „Chelsea“ klubą nori palikti Kevinas De Bruyne‘as. Futbolininkas nori gauti kuo daugiau žaidybinio laiko ir saugas gali išvykti į „Wolfsburg“.

***

„Barcelona“ prezidentas Sandro Rosellis nori, kad Lionelis Messi taptu geriausiai pasaulyje apmokamu žaidėju ir per sezoną uždirbtų daugiau nei 20 milijonų eurų.


OFICIALU: „Milan“ klubą oficialiai papildė „Valencia“ gynėjas Adilas Rami, nors derybos tarp klubų buvo įvykius jau kiek anksčiau.

OFICIALU: „Fiorentina“ iki sezono pabaigos Anglijos „Premier“ lygos klubui „Sunderland“ paskolino gynėją Marcosą Alonso.

OFICIALU: Londono "Chelsea" ekipą oficialiai papildė 18-metis saugas Bertrandas Traore, kuris anksčiau rungtyniavo Prancūzijoje.