Pedro nesvarsto galimybės palikti "Barcelona" klubo © Eurofootball.lt
Įvairių žiniasklaidos gandų sūkuryje atsidūręs puolėjas Pedro Rodriguezas nesvarsto galimybės palikti "Barcelona" klubo ir keltis rungtyniauti į kitą ekipą.

Pastaruoju metu keli leidiniai skelbė, jog 26 metų futbolininkas rimtai domina kelias Anglijos aukščiausiosios lygos komandas, tačiau pats ispanas užtikrino, kad iš Katalonijos niekur keltis neketina.

Praėjusią savaitę puolėją pagerbė Tenerifės savivaldybės Granadilla de Abona miestelis, kuriame Pedro pradėjo žaisti futbolą. Čia surengtos iškilmingos ceremonijos metu "Barcelona" žaidėjui buvo įteiktas auksinis medalis už sportinius pasiekimus.

Žurnalistų klausinėjamas apie jo ateities planus, Pedro nepuolė kurti dviprasmybių: "Esu ramus ir patenkintas "Barcoje", tad niekur keltis nesiruošiu. Pavasarį ketinu džiaugtis pasibaigusiu sezonu ir tikiuosi, jog jis bus pergalingas. Nė nesvarsčiau galimybės palikti dabartinės komandos, o mano tikslas yra čia žaisti dar daug metų".

Beje, kiek anksčiau buvo minėta, jog futbolininko sportinė forma yra gerokai kritusi, tačiau Pedro tuoj pat įrodė, kad skeptikai persistengė jį peikdami. Per pastaruosius penkis mačus puolėjas pelnė net 7 įvarčius ir gerokai pritildė savo kritikus.