Agentas: M.Essienas sausį gali palikti "Chelsea" klubą © Eurofootball.lt
Londono "Chelsea" klubo saugas Michaelas Essienas jau šį sausį gali palikti komandos gretas, teigia jo agentas Fabianas Piveteau.

Anot agento, futbolininko paslaugomis domisi keletas didžiųjų Europos klubų, o sprendimas dėl jo ateities bus priimtas per artimiausias 10 dienų.

"Essienas gali palikti "Chelsea" šią žiemą. Yra keletas Čempionų lygoje rungtyniaujančių ekipų, kurios norėtų jį įsigyti. Viskas turėtų išaiškėti per 10 dienų", - prancūzų radijui "RMC" tikino F.Piveteau.

"Michaelas nebuvo įtrauktas į "Chelsea" paraišką Čempionų lygos turnyrui, todėl galėtų atstovauti kitai ekipai šiame turnyre".

Agentas taip pat patikino, kad nėra jokių galimybių, jog M.Essienas grįš į "Bastia" klubą, kur praleido tris sezonus karjeros pradžioje.

"Sugrįžimas į "Bastia"? Ties čia turime sustoti. Michaelas žaidžia dideliame klube ir "Ligue 1" pirmenybėse galėtų atstovauti PSG ar "Lyon", tačiau ne "Bastia" ar "Sochaux". Su visa pagarba šiems klubams, jie negalėtų sau leisti mokėti algą M.Essienui", - baigė F.Piveteau.

"Chelsea" gretose 31-erių metų saugas yra sužaidęs 253 mačus, įmušęs 25 įvarčius ir atlikęs 17 rezultatyvių perdavimų. Ganos rinktinei futbolininkas atstovavo 37 rungtynėse.

Per savo karjerą M.Essienas taip pat yra vilkėjęs "Real", "Lyon" bei minėtosios "Bastia" ekipos marškinėlius.