J.Mourinho: "Liverpool" gali laimėti "Premier" lygą © Eurofootball.lt
Londono "Chelsea" klubo strategas Jose Mourinho mano, kad "Liverpool" ekipa yra pajėgi laimėti Anglijos pirmenybes.

Portugalas įsitikinęs, kad Europos turnyruose nedalyvaujantys Brendano Rodgerso auklėtiniai turi palankias sąlygas iškovoti "Premier" lygos nugalėtojų titulą, tačiau favoritais laiko "Manchester City" ekipą.

"Žinau, kad Brendanas sakė, jog jie negali laimėti čempionato ir šuolių iš septintos vietos į pirmąją nebūna, tačiau aš manau kitaip", - teigė 51-erių specialistas.

"Tai gera komanda ir geras strategas. Jie turi laiko pasiruošti taktiškai ir nedalyvauja Europos turnyrų atkrintamųjų etapų įkarštyje".

"Mano auklėtiniai sužais 60 mačų, Brendano - 40. Tai didžiulis skirtumas. Kai suderini komandos kokybę, ambicijas ir tokį pranašumą, gali laimėti "Premier" lygą", - tikino J.Mourinho.

"Šiais metais didelė konkurencija ne tik kovoje dėl titulo, bet ir dėl patekimo į pirmąjį ketvertą. Aš manau, kad favoritai laimėti "Premier" lygą yra "Man City" futbolininkai".

"B.Rodgerso vyrai visą sezoną atostogauja. Jie sužaidžia vieną mačą ir turi visą savaitę pasiruošti kitam, o tai yra didelis pranašumas".

"Taip pat "Manchester United", nepaisant to, kad jie atsilieka keliais taškais, kaip ir pastaraisiais metais kovos dėl titulo", - tęsė portugalas.

"Tuo tarpu "Arsenal", kaip ir mes, kovoja Čempionų lygoje. Jie stengiasi tobulėti lyginant su pastaraisiais keliais sezonais. Jau daugelį metų jie nebuvo lentelės viršuje".

"Mes nuo čempionų praėjusiais porą sezonų atsilikome 25 ir 14 taškų. Stengsimės pademonstruoti tai, ką mokame geriausiai", - baigė J.Mourinho.