"Barcelona" klube V.Valdeso įpėdiniu gali tapti M-A.Ter Stegenas © Eurofootball.lt
Menchengladbacho "Borussia" vadovai, anksčiau ryžtingai kalbėję apie siekį išlaikyti komandoje Marcą-Andre Ter Stegeną, dabar gerokai švelnina pasisakymų toną.

Po šio sezono "Barcą" paliks ilgametis jos vartininkas Victoras Valdesas, tad 21 metų vokietis jau kuris laikas siejamas su Katalonijos klubu.

Vis tik Ispanijos čempionų derybininkai taip pat nelinkę iš anksto atskleisti kortų ir apie M.-A. Ter Stegeną kalba tik mandagiomis šabloninėmis frazėmis.

Tuo tarpu "Borussia" treneris Lucienas Favre, paklaustas apie savo auklėtinio ateitį, davė papildomo peno žurnalistams.

"Kur žais Marcas-Andre kitame sezone? Tai labai sunkus klausimas ir dabar aš jau nebežinau atsakymo. Žinoma, aš ir toliau norėčiau, kad jis liktų mano treniruojamoje komandoje, tačiau, kai pasiūlymą pateikia "Barcelona", jūs tegalite bandyti įsivaizduoti, kas tuo metu darosi žaidėjo galvoje", - po mačo su "Wolfsburg" mįslingai kalbėjo Menchengladbacho ekipos vairininkas.

Ir nors vėliau L. Favre atsisakė patvirtinti žinias, kad M.-A. Ter Stegenui pasiūlymą tikrai pateikė Katalonijos klubas, paskutinis trenerio sakinys vėl neįtikino žurnalistų: "Reikia būti realistais, o viltis visada yra".

M.-A. Ter Stegenas su "Borussia" turi iki 2015 metų vasaros galiojantį kontraktą.

Kiek anksčiau buvo skelbta, kad "Barcelona" pasiruošusi vartininkui pasiūlyti keturis sezonus galiosiančią sutartį, o naujasis pirkinys katalonams kainuotų apie 15 milijonų eurų.

Be to, Vokietijos žiniasklaida praneša, kad "Borussia" jau nusižiūrėjo M.-A. Ter Stegeno įpėdinį ir į ekipą mėgins prisivilioti 23 metų "Freiburg" vartų sargą Oliverį Baumanną.