F.Perezas: keli klubai domisi Di Maria, tačiau jis "Real" nepaliks © Eurofootball.lt
Florentino Perezas patikino, kad Angelis Di Maria nepaliks Madrido "[link="http://www.eurofootball.lt/nw_index.php?page=nw_clubs&id=3"]Real[/link]" klubo, nors krašto puolėju domisi trys Europos grandės.

Pastaruoju metu pasirodė kalbų, kad Argentinos rinktinės narys dar artėjančiame žaidėjų perėjimo lange paliks "karališkąjį" klubą, o juo susidomėjo "Man Utd", "Monaco" ir Londono "Arsenal".

Vis dėlto Ispanijos vicečempionų prezidentas paneigė kalbas apie galimą argentiniečio išvykimą ir teigė, kad jie nesulaukė jokių konkrečių pasiūlymų.

"Jis turi vis dar galiojančią sutartį su "Real" iki 2018 metų, o jo paslaugomis susidomėjo ne viena ekipa", - įtikinėjo ilgametis "baltųjų" vadovas.

"Tačiau mes negavome oficialų pasiūlymų už Di Maria. Nemanau, kad yra prasmės šnekėti apie šio futbolininko ateitį, nes viskas aišku - jis lieka Madride", - pridūrė F.Perezas.

A.Di Maria į Ispanijos sostinę atvyko 2010 metais, kuomet už 25 milijonus eurų paliko Lisabonos "Benfica". 25 metų futbolininkas per sužaistas 158 rungtynes pelnė 29 įvarčius ir atliko 55 rezultatyvius perdavimus.