"Napoli" rezultatyviame susitikime nugalėjo "Inter" futbolininkus © Eurofootball.lt
Sekmadienį Italijoje buvo žaidžiami XVI-ojo "Serie A" pirmenybių turo susitikimai.

Užtikrintą pergalę namuose šventė "Fiorentina" ekipa, kuri 3 - 0 nugalėjo "Bologna" futbolininkus. Tris taškus "Viola" komandai atnešė Josipo Ilčičiaus, Borja Valero ir Giuseppe Rossi įvarčiai.

Tris įvarčius į "Sassuolo" vartus pasiuntė Carlosas Tevezas, o "Juventus" ekipa šventė pergalę rezutlatu 4 - 0. Vienu tiksliu smūgiu prisidėjo Federico Peluso.

Savo sąskaitą trimis taškais pasipildė ir Romos "Lazio" klubas. Sostinės ekipa namuose 2 - 0 įveikė "Livorno" ekipą, o Miroslavas Klose pasižymėjo dubliu.

Vakarinėse rungtynėse "Napoli" ekipa namuose priėmė svečius iš Milano, "Inter" futbolininkus.

Šeimininkai įsiveržė į priekį 9-ąją minutę po Gonzalo Higuaino įvarčio, tačiau Estebanas Cambiasso kuriam laukui prigesino Neapolio komandos ambicijas 35-ąją minutę.

39-ąją persvarą Rafaelio Benitezo auklėtiniams sugrąžino Driesas Mertensas, o Blerimas Džemaili netrukus persvarą padidino.

Vis dėlto, prieš pat pertrauką "Inter" gynėjas Yuto Nagatomo sušvelnino skirtumą ir neleido atsipalaiduoti šeimininkams.

71-ąją minutę "Nerazzurri" susikomplikavo padėtį, mat iš aikštės buvo išvarytas Ricardo Alvarezas, o vinį į varžovų karstą smeigė "Napoli" puolėjas Jose Callejonas.

Šis turas pasibaigs pirmadienį vakare, kuomet susitiks "Milan" ir "Roma" klubai.

Rezultatai / Lentelė / Video: