L.Suarezas svarsto galimybę po sezono su "Liverpool" klubu pasirašyti naują sutartį © Eurofootball.lt
"The People" praneša, kad Luisas Suarezas svarsto galimybę susitikti su "Liverpool" savininkais ir aptarti jo ateitį klube.

Manoma, kad puolėjas sutinka pasirašyti naują sutartį, tačiau 26 metų futbolininkas nori pelningo kontrakto, po kurio jis taptų daugiausiai "Premier" lygoje uždirbančiu žaidėju.

Urugvajaus rinktinės narys dar vasarą norėjo palikti "raudonųjų" gretas, o juo domėjosi Londono "Arsenal" ir Madrido "Real", tačiau ekipai pavyko išlaikyti savo lyderį.

Spaudoje vis dar yra kalbama, kad L.Suarezą žiemą įsigys Ispanijos vicečempionai, tačiau ir pats "karališkojo" klubo treneris patvirtino, kad futbolininkų, kurie rungtyniauja puolėjo pozicijoje - nepirks.

Taip pat informuojama, jog urugvajietis pasirašyti sutartį sutiks tik pasibaigus sezonui, nes jo sprendimas priklauso nuo "Liverpool" rezultatų ir patekimo į UEFA Čempionų lygą.

Nuo 2011 metų Brendano Rodgerso vadovaujamoje komandoje rungtyniaujantis L.Suarezas šį sezoną demonstruoja įspūdingą sportinę formą - per sužaistas 11 rungtynių puolėjas pelnė 15 įvarčių.