"Intel" tapo "Barcelona" klubo technologijų partneriu © Eurofootball.lt
Katalonijos klubas oficialiai paskelbė pasirašęs bendradarbiavimo susitarimą su mikroprocesorių ir kitų kompiuterių komponentų gamintoja kompanija "Intel", kuri taip pat tapo ir "Barcelona" technologijų partnere.

Pasak "Barcelona" prezidento Sandro Rosellio, pasirašytas susitarimas galios penkerius metus.

Nors Katalonijos ekipos vadovas ir atsisakė nurodyti tikslią sandorio sumą, nes tai yra konfidenciali informacija, manoma, jog Ispanijos čempionų biudžetą kasmet papildys mažiausiai 5 milijonai JAV dolerių.

"Ši sutartis stato kompaniją "Intel" į vieną gretą kartu su kitais strateginiais mūsų partneriais. "Intel" kartu su "Nike", "Qatar Airways" ir "Audi" toliaus sėkmingai garsins "Barcos" vardą pasaulyje", - pabrėžė S. Rosellis.

"Tai yra daugiau nei tik paprasta rėmimo sutartis, - sakė kompanijos "Intel" viceprezidentė bei marketingo vadovė Deborah Conrad. - "Barcelona" nuo šiol naudosis naujausiomis ir pažangiausiomis mūsų laboratorijose sukurtomis technologijomis. Beje, "Barcelona" taip pat turi puikią savo laboratoriją. Tai yra jos jaunimo akademija".

Beje, "Intel" logotipas nuo šiol puoš "Barcelona" marškinėlius, tačiau jis nebus matomas iš išorės. Abipusiu susitarimu kompanijos logotipas su gerai žinomu žodžiu "Inside" bus vaizduojamas... marškinėlių viduje.

Pirmieji šią aprangą pasimatavo "Barcelona" kapitonas Carlesas Puyolis ir Gerardas Pique.

Tokiais marškinėliais vilkėdami visi Katalonijos klubo futbolininkai jau žais šio savaitgalio Ispanijos čempionato rungtynes su "Villarreal".