"Arsenal" gynėjas B.Sagna praleis mačus su "Napoli" ir "Man City" © Eurofootball.lt
Londono "Arsenal" klubas svarbioje sezono atkarpoje turės ir toliau verstis be dešiniojo krašto gynėjo Bacary Sagna.

Prancūzas jau praleido du susitikimus su "Hull City" ir "Everton" ekipomis, tačiau futbolininko pakinklinės sausgyslės trauma pasirodė rimtesnė nei tikėtasi, todėl jis artimiausiu metu į aikštę dar neišbėgs.

Arsene'o Wengero auklėtiniams be patyrusio 30-ies metų gynėjo teks verstis svarbioje sezono stadijoje, kuomet bus žaidžiamas lemiamas mačas UEFA Čempionų lygoje su "Napoli" ekipa ir "Premier" lygos susitikimas su grėsminga "Manchester City" vienuolike.

B.Sagną ir toliau pavaduos jaunas 21-erių metų gynėjas Carlas Jenkinsonas. Šioje pozicijoje taip pat yra tikimybių išvysti ir įprastai atraminio saugo pozicijoje rungtyniaujantį Mathieu Flaminį.

Šį sezoną B.Sagna gindamas "Arsenal" garbę jau sužaidė 19 susitikimų. Gynėjui kartą pavyko įmušti įvartį ir atlikti du rezultatyvius perdavimus.

Trečiadienį vyksiančiame Čempionų lygos mače Neapolio mieste "Arsenal" ekipa negali pralaimėti daugiau nei dviejų įvarčių skirtumu, nes "kanonierių" likimas tuomet priklausytų nuo "Borussia" ir "Marseille" susitikimo rezultato. Londono ekipa F grupėje turi surinkusi 12 taškų, Dortmundo ir "Napoli" klubai turi po 9.