"Premier" lygoje geriausiųjų laurai lapkritį atiteko "Newcastle" duetui © Eurofootball.lt
Anglijos "Premier" lygoje geriausiais lapkričio mėnesį pripažinti "Newcastle United" klubo atstovai.

Neblogą sportinę formą demonstruojančios ekipos vartininkas Timas Krulis buvo apdovanotas geriausiojo mėnesio futbolininko prizu, tuo tarpu tokį pat titulą trenerių kategorijoje nuskynė strategas Alanas Pardew.

Praeitą mėnesį "šarkos" iškovojo keturias pergales iš keturių galimų. Po "Newcastle" kojomis krito "Chelsea", "Tottenham", "Norwich City" ir "West Bromwich" klubai.

Tiesa, ši pergalių serija pasibaigė kartu su lapkričiu - šį trečiadienį komandai teko pripažinti pralaimėjimą išvykoje rezultatu 0 - 3 prieš "Swansea City" futbolininkus.

Strategui A.Pardew toks apdovanojimas skirtas vos antrą kartą jo karjeroje. Būdamas už "Newcastle" vairo strategas šį prizą gauna pirmą sykį.

Tuo tarpu vartininkas T.Krulas šį sezoną sulaukia daug teigiamų atsiliepimų ir yra vienas iš svarbiausių komandos žaidėjų.

"Didelė garbė gauti tokį apdovanojimą, bet jis skirtas visai komandai. Buvo puikus mėnuo - iškovojome keturias svarbias pergales. Malonu, kai esi pastebimas. Šis prizas užims garbingą vietą mano namuose", - kalbėjo vartininkas iš Olandijos.

"Newcastle" ekipa šiuo metu "Premier" lygoje su 23 taškais žengia 7-oje turnyrinės lentelės pozicijoje. Šeštadienį komandos laukia išbandymas "Old Trafforde" su "Manchester United" klubu.