"Man City" strategas M.Pellegrini: nebijome susitikti su "Real" ar "Barcelona" © Eurofootball.lt
"Manchester City" klubo strategas Manuelis Pellegrini pareiškė, kad komanda yra pajėgi laimėti prieš bet kurią Europos ekipą.

"Miestiečiai" užsitikrino vietą tarp 16 stipriausių Senojo žemyno klubų, tačiau D grupėje veikiausiai užims antrąją vietą ir liks už Miuncheno "Bayern" nugaros.

Nepaisant to, M.Pellegrini tikina, kad komanda laukia burtų ir nebijo nei vienų galimų varžovų.

"Ispanija turi stiprius klubus. Ne tik "Barcelona" ir "Real", bet ir Madrido "Atletico" futbolininkai šį sezoną demonstruoja gerą žaidimą. Tačiau aš nebijau jokių varžovų. Bet kas gali nutikti per dvejas rungtynes, o mes turime stiprią sudėtį", - tikino 60-ies treneris.

"Žmonės kalba, kad būtų sudėtinga žaisti prieš tokias komandas kaip "Real", "Barca", "Atletico" ar PSG. Tačiau nei viena iš šių ekipų nesidžiaugtų, jeigu tektų žaisti su mumis", - tęsė strategas.

"Pasitikiu tais žaidėjais, kuriuos turiu. Svarbu būti psichologiškai pasiruošusiems ir turėti ambicijų. Suderinti aukšto lygio futbolininkus su ambicijomis - geriausias būdas siekti pergalių. Klubai, kuriuos minėjau, yra įveikiami, tačiau jie dirbo tam tikra kryptimi jau ilgą laiką".

"Mūsų klubas pradėjo mąstyti ir veikti kaip aukščiausio lygio komanda visai neseniai, tačiau pastaraisiais metais ši ekipa stengėsi būti viršūnėje", - kalbėjo M.Pellegrini.

"Mes einame teisingu keliu ir galime įveikti bet kurią komandą. Svarbiausias dalykas - tinkamai nusiteikti. Futbolininkai turi turėti ambicijų ir tikėti, kad gali daug pasiekti. Ne tik "Premier" lygoje, bet ir Čempionų lygoje ir kituose turnyruose. Žaidėjai turėtų sau užsibrėžti tikslus", - užbaigė strategas.